Stålskap og kjøkkenbenker i rustfritt stål

Stabile skap i rustfritt stål er definitivt essensielt i en restaurantvirksomhet der hygienen alltid må være på topp. Ikke nok med det, viktigheten av at skapet må stå eller henge stabilt og stødig er viktig, da du absolutt ikke vil risikere at plater eller andre ting som er lagret i det rustfrie skapet på en eller annen måte faller ut og går i stykker. I expondos nettbutikk finner du et meget bredt utvalg av kjøkkenutstyr, inkludert rustfritt utstyr som rustfrie serveringsvogner/traller, rustfrie arbeidsbenker og oppvaskbenker. Ta en titt i nettbutikken og la deg overbevise av vårt rimelige utstyr.

 

Robuste rustfrie skap til rimelige priser

Skapene i rustfritt stål du finner hos expondo finnes i ulike modeller for å passe flere ulike typer behov. Her har vi skikkelige overskap, fleksible arbeidsskap og mye annet nyttig tilgjengelig. I tillegg til at de rustfrie stålskapene fra Royal Catering med det slanke, minimalistiske designet, er de veldig enkle å holde rene og hygieniske. De er ideelle for storkjøkken, gatekjøkken eller andre fasiliteter der oppbevaring og renhold står sentralt.


I et restaurantmiljø hvor høyt tempo er vanlig er det viktig å kunne holde orden på interiøret og all maten, ellers kan det fort bli rotete og kaotisk. Med skap i rustfritt stål kan du raskt og enkelt sette opp og hente diverse kjøkkenutstyr ved behov. Da holdes ting på plass, og kjøkkenet holdes rent og hygienisk.


Expondo har et bredt utvalg av restaurantartikler, spesielt i rustfritt stål. Har du for eksempel i tillegg til de rustfrie stålskapene sett de stilige og effektive kjøleskapene og saladettene hvor du har fordelen av å kunne holde maten kjølt mens du kan bruke dem som arbeidsbenker? Bestill et rustfritt stålskap i dag og få levering til Norge inkludert i prisen. Alle priser i vår nettbutikk inkluderer mva.

Rustfritt stål – Et motstandsdyktig materiale

Restaurantutstyr i rustfritt stål får en veldig glatt overflate, som fungerer veldig, veldig bra i miljøer hvor man ofte trenger å rydde, da det er mulig å tørke ned veldig raskt med få midler. Dette faktum gjør at de rustfrie skapene egner seg utmerket for restaurantmiljøer, da det raskt kan danne seg klebrige filmer på møblene. I tillegg er rustfritt stål et materiale som er utrolig slitesterkt og som også regnes som brannsikkert. Du kan med andre ord stole på å kjøpe et produkt som varer lenge dersom du kjøper et rustfritt stålskap fra expondo.


De rustfrie skapene fra Royal Catering kan med fordel kombineres med annet rustfritt utstyr. Royal Catering er litt av en ekspert når det kommer til å produsere rustfritt utstyr som skal fungere i kjøkken- og restaurantmiljøer. Royal Catering tilbyr en rekke innovative restaurantutstyr for ulike anledninger og miljøer. Crepe- og vaffeljernene er ekte bestselgere og er av høyeste kvalitet. Ta også gjerne en titt på våre stabile og kraftige stekeovner.


Oppsummert kan vi si dette: Når du leter etter skap i rustfritt stål eller annet pålitelig utstyr til din restaurantvirksomhet - stort eller lite - vil du med stor sannsynlighet finne det du leter etter hos expondo. Og til en gunstig pris!