Betaling

Betalingsmuligheter

I vår onlinebutikk tilbyr vi forskjellige betalingsmuligheter alt etter hvilket land du befinner deg i når du avgir din bestilling. Du kan alltid velge bankoverføring, PayPal og kredittkort. For ytterligere informasjon om hvilke betalingsmetoder du kan velge i det landet du bor, ber vi om at du klikker deg inn på dette landet på hjemmesiden.

PayPal

Hvis du ønsker å betale med PayPal, må du først åpne en PayPal-konto. Dine bankopplysninger oppbevares av PayPal og behøver ikke å bli angitt hver gang du handler på internett. Når du betaler med PayPal overføres pengene med det samme til selgers PayPal-konto. Hvis du betaler med PayPal vil din vare bli sendt hurtigere enn hvis du betaler med utenlandsk bankoverføring, da sistnevnte typisk tar tre hverdager. Hvis du velger PayPal som betalingsmetode blir browservinduet dirigert til PayPals betalingsside hvor du vil bli bedt om å angi dine brukeropplysninger (e-mail-adresse og passord) og bekrefte kjøpet.

Kredittkort (Visa/Mastercard)

Hvis du ønsker å betale med kredittkort slik som Visa eller Mastercard, blir du ledet videre til en innternettside med et formular der du kan angi kredittkortopplysninger: navn, kredittkortnummer, utløpsdato og kontrollnummer (CVC – de tre siste sifrene i underskriftsfeltet på baksiden av kortet).

Betaling med Klarna

Få varen først og betal senere. Når du har mottatt bestillingen din, får du også en faktura. Enten sendes den sammen med varene dine eller separat med posten. Som bedrift er det viktig at navn, adresse, personnummer/organisasjonsnummer og telefonnummer er korrekt skrevet, som i bedriftens registrerte adresse.

 

Delbetaling med Klarna

Når du velger å dele opp betalingen med Klarna betaler du det skyldige beløpet i små avdrag over en avtalt periode.

 

Fleksibel delbetaling

Når du velger den fleksible delbetalingen, samles dine kjøp på en månedsfaktura. Fakturaen blir sendt ut i midten av måneden. Er det første gang du velger å delbetale et kjøp, mottar du den første fakturaen i den påfølgende måneden.

 

Fleksibel delbetaling med fast beløp

Om du ønsker å delbetale et kjøp er dette mulig over 3, 6 eller 12 måneder, hvor det totale beløpet på fakturaen din fordeles jevnt over dette tidsrommet. Alle dine fleksible avbetalingskjøp gjennom Klarna vil bli samlet på en månedsfaktura. Renten for kjøp med faste avdrag er 9,99% per år.