Betaling

Betalingsmuligheter

I vår onlinebutikk tilbyr vi forskjellige betalingsmuligheter alt etter hvilket land du befinner deg i når du avgir din bestilling. Du kan alltid velge bankoverføring, PayPal og kredittkort. For ytterligere informasjon om hvilke betalingsmetoder du kan velge i det landet du bor, ber vi om at du klikker deg inn på dette landet på hjemmesiden.

PayPal

Hvis du ønsker å betale med PayPal, må du først åpne en PayPal-konto. Dine bankopplysninger oppbevares av PayPal og behøver ikke å bli angitt hver gang du handler på internett. Når du betaler med PayPal overføres pengene med det samme til selgers PayPal-konto. Hvis du betaler med PayPal vil din vare bli sendt hurtigere enn hvis du betaler med utenlandsk bankoverføring, da sistnevnte typisk tar tre hverdager. Hvis du velger PayPal som betalingsmetode blir browservinduet dirigert til PayPals betalingsside hvor du vil bli bedt om å angi dine brukeropplysninger (e-mail-adresse og passord) og bekrefte kjøpet.

 

Kredittkort og debetkort (Visa / Mastercard)

Et kredittkort er et betalingskort for varer og tjenester du kan bruke over hele verden. Det utstedes av banker i samarbeid med kredittkortorganisasjoner som MasterCard eller Visa. I vår butikk kan du betale med ditt Visa eller Mastercard. Du blir omdirigert til et skjema der du kan legge inn kortdetaljer: navnet på kortinnehaveren, kredittkortnummeret, utløpsdatoen og kortets sikkerhetskode/CVC (på baksiden av kortet).

 

Betaling med Klarna

Få varen først og betal senere. Når du har mottatt bestillingen din, får du også en faktura. Enten sendes den sammen med varene dine eller separat med posten. Som bedrift er det viktig at navn, adresse, personnummer/organisasjonsnummer og telefonnummer er korrekt skrevet, som i bedriftens registrerte adresse.

 

Delbetaling med Klarna

Når du velger å dele opp betalingen med Klarna betaler du det skyldige beløpet i små avdrag over en avtalt periode.

 

Overføring

Pengeoverføring er en betalingsmåte der kjøperen betaler før selgeren starter leveransen av varene. Forhåndsbetaling skjer ved bankoverføring. Hvis du har bestilt en bestemt vare vil du motta en e-post som inneholder faktureringsinformasjonen, betalingsinformasjon og nødvendig kontoinformasjon. Varene sendes først etter at transaksjonen er mottatt hos oss.