Betaling

Betaling

I nettbutikken vår tilbyr vi ulike betalingsalternativ som endres avhengig av land. Du kan betale med foskuddsbetaling, PayPal eller kredittkort i alle nettbutikkene. For å bruke landsspesifikke betalingsmetoder, vennligst gå til expondo nettbutikk i respektivt land.

 

PayPal

Om du ønsker å velge PayPal vil du bli sendt videre til PayPal sin betalingsside. Her må du logge inn på din bruker og bekrefte beløpe som skal betales. Når du har gjort dette blir du sendt tilbake til expondo sin nettbutikk. Veldig raskt og enkelt!

 

Kreditt- og debitkort (Visa / Mastercard)

Betal med Visa / Mastercard, kredittkort eller debitkort. Du blir omdirigert til et formular der du angir all informasjon (navn, kortnummer, dato og CVC).

 

Bankoverføring / SEPA

Du får e-post med betaling- og kontoinformasjon du trenger for å gjennomføre betalingen. Din ordre blir sendt så fort betaling er gjennomført og mottatt.

 

Betaling med Klarna

Få varen først og betal senere. Når du har mottatt bestillingen din, får du også en faktura. Enten sendes den sammen med varene dine eller separat med posten. Som bedrift er det viktig at navn, adresse, personnummer/organisasjonsnummer og telefonnummer er korrekt skrevet, som i bedriftens registrerte adresse.

 

Delbetaling med Klarna

Når du velger å dele opp betalingen med Klarna betaler du det skyldige beløpet i små avdrag over en avtalt periode.

 

Sikkerhetsinformasjon

Gi aldri vekk din PIN-kode. Det er normalt at selgeren spør etter CVC-koden (nummeret du finner på baksiden av ditt debit-/kredittkort). Oppgi aldri din PIN-kode når du handler online.

CVC-koden bes om som et sikkerhetstiltak for å fastslå at betaleren faktisk er innehaver av kortet.

Du bør også sørge for at du har en sikker internettforbindelse når du besøker vår nettbutikk og når du betaler.

Adresselinjen må starte med "https: //" i stedet for "http: //", og en liten lås må være synlig. Først da er forbindelsen sikker.

Hvis du har ytterligere spørsmål hjelper vår kundeservice deg med glede.