Trustpilot
(7) Anmeldelser

Arbeidsbenk med overhyller - 2 hyller - 175 kg

kr 3 499,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10010526

|

Modell: RCAT-120/60-H

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 5-10 virkedager
Viktige funksjoner
  • Generøse arbeids- og oppbevaringsflater
  • Konstruksjon med 4 nivåer med 3 hylleplater og 1 arbeidsplate.
  • Utført i rustfritt stål og HQ
  • Vanntett finérbelegg
  • Total bæreevne på 175 kg
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.3

Basert på 7 anmeldelser

Sorter etter :

for 4 år siden Lagt ut på Amazon Italy

Optimal

Utmerket... motstandsdyktig og perfekt... eneste kanskje den 10 cm bredere benkeplaten hadde vært bedre

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Amazon Germany

Hygienisk arbeidsbord laget av rustfritt stål

Royal Catering arbeidsbord laget av rustfritt stål har en arbeidsflate på 120 x 60 cm og kan holde opptil 175 kilo. De to separate oppbevaringsområdene er svært praktiske.Bordet monteres raskt og enkelt.

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Amazon Italy

Flott produkt

Som beskrevet, anbefales

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Amazon Germany

Goodwill etter transportskade

Det var en bulk på den store platen, skade under transport. Bilde av den ble sendt. Jeg mottok umiddelbart tilbudet, prisavslag eller bytte. Prisavslaget skulle omtrent tilsvare verdien på platen. Jeg godtok det, refusjonen kom veldig raskt. Jeg er veldig fornøyd med det

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Billig inngang!

Sammendrag: Kvalitet i forhold til prisen, solid, men ikke fantastisk. Hovedpoenget er prisen.Bordet gjør et solid inntrykk etter montering. Du må gå på akkord med kvaliteten på utførelse, utstansede deler har skarpe kanter og bena må manøvreres inn i monteringshullene med litt kraft. Du bør ikke bruke dette bordet uten mellomhyllen eller legge noen vekt på det, da bena ikke sitter 100% rett i monteringshullene.Bordet har ikke oppstand mot veggen og på grunn av de avrundede bordkantene er det sannsynligvis ikke nødvendig å feste noe senere. Det er inkludert verktøy Sekskantet, det er lurt å ha en justerbar skiftenøkkel eller passende skiftenøkkel klar ved montering. Bortsett fra små problemer med produksjonstoleranser ved sammensetting, var monteringen problemfri selv som en singel person. Fjerning av beskyttelsesfilmen fra det rustfrie stålet tar lengre tid.. Monteringsdelen har forborede hull for skruing til benkeplaten, det har ikke benkeplaten. Skal du skru strukturen tett, må du bore disse hullene selv - noe som er fornuftig, siden produsenten ikke vet nøyaktig hvordan du vil plassere den.. Alt i alt en god pris for et arbeidsbord i rustfritt stål. Klar anbefaling hvis du ønsker å sette opp et nesten profesjonelt kjøkken rimelig.

Vis original anmeldelse

for 4 døgn siden Lagt ut på Expondo United Kingdom

Ok

Den kom i tide, men hadde bulker og riper, jeg gadd ikke sende den tilbake fordi den er brukt på kjøkkenet og tar for lang tid før en ny levering.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Amazon Italy

Søt

Fint, men ikke noe spesielt ... kom med bulker og riper. Jeg beholdt den fordi jeg ikke har noen spesielle estetiske behov for måten jeg bruker den på.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter