Trustpilot

Pengeskap og nøkkelskap

Prisverdige nøkkelskap med kodelås

Med safer fra expondo beskytter du dine dokumenter og papirer eller dine personlige verdisaker pålitelig mot uautorisert tilgang eller ytre påvirkning, f.eks. Brann. For større mengder dokumenter som skal håndteres diskret, finner du også låsbare arkivskap og hengende arkivskap for kontorrekvisita i vår portefølje. I vårt sortiment finner du også spesialløsninger, f.eks. lagringsskap eller serverskap for å beskytte dataene dine. Føl deg fullstendig beskyttet med expondos sikkerhetsteknologi!

Ildfaste verdiskap

Det riktige valget for effektiv beskyttelse av dokumenter, verdisaker, kontanter eller data avhenger både av bruksområdet og de geografiske forholdene. I vår butikk tilbyr vi spesialløsninger i ulike størrelser som øker sikkerheten i private, forretningsmessige og offentlige rom.

Små nøkkelskap og verdiskap for hjemmet

expondo tilbyr nøkkelskap og nøkkelbokser med kodelås i ulike størrelser og med ulike låsesystemer. Våre safer kan brukes på mange forskjellige måter: i et privat miljø for verdifulle myntsamlinger eller sjeldne smykker, som hotellsafer for gjester eller på kontoret for å beskytte sensitive dokumenter.

I vår portefølje finner du små safer og safer som passer diskret inn i skrivebordet, men også mellomstore og store utgaver som nærmest kan kalles gulvskap. Alle våre safer er laget av robust stålkonstruksjon og har monteringshull som gjør at de kan monteres sikkert fra innsiden av safen. I tillegg beskytter en myk fleece innholdet mot riper og skader.

Men safer og pengeskap må ikke bare overbevise med sin stabile konstruksjon, men fremfor alt med sin lås. I vår butikk finner du klassiske modeller med kombinasjonslåser og nøkler, men også tilpassbare safer og safer med fingeravtrykkleser for rask og enkel tilgang til dine verdisaker.

Skap for vegger

Hvis mengden av dokumenter er stor, kan en stor safe brukes. Låsbare arkivskap eller hengende arkivskap er imidlertid ofte tilstrekkelig som en rimelig safe for å sikre dokumentene.

expondo tilbyr låsbare metallskap i ulike størrelser og design. Alle modellene er laget av robust stålkonstruksjon og er utstyrt med mekaniske låser av høy kvalitet og to nøkler. Takket være den robuste konstruksjonen er skapene ideelle ikke bare for bruk på kontoret, men også for tøffere miljøer, f.eks. i en industrihall eller et verksted.

Sikkert veggfeste for hjemmet

Server- eller nettverksskap er en uunnværlig del av IT-sikkerheten i private husholdninger, bedrifter og organisasjoner. De er et sentralt og trygt sted hvor alle maskinvareelementer oppbevares på en oversiktlig og raskt tilgjengelig måte.

Alle expondo serverskap er laget av karbonstål og har derfor høy lastekapasitet. Utstyrt med en robust sylinderlås og to nøkler beskytter de servere og annet IT-tilbehør mot uautorisert tilgang. Ventilasjonslommene gir passiv ventilasjon til enhver tid og sikrer optimal driftstemperatur. Noen serverskap har også en herdet sikkerhetsglassdør som tillater overvåking av serveren.

Sikkerhetsskap av høy kvalitet

En spesiell form for safe er en safe. De har en innstikkskuff som kan brukes til å legge kontanter, konvolutter eller lignende i safen uten å måtte åpne den. De er spesielt etterspurt når du vil sikre deg daglig eller skiftende inntekt på en ukomplisert måte og brukes hovedsakelig i restaurantbransjen eller på bensinstasjoner. Du kan også kjøpe disse spesielle safene i Expondo-butikken.

Hvilke pengeskap er best?

Hvis du ikke ønsker å kjøpe et møbelskap direkte for sikker oppbevaring av kontanter, bør du vurdere å kjøpe en kontantskuff . De er betydelig billigere å kjøpe enn safer og tilbyr stor lagringsfleksibilitet takket være deres kompakte størrelse og lavere vekt.

Sikkerhetsteknologi og skuffene i expondo-serien er laget av stål og har en sikker sylinderlås med to nøkler. Avhengig av størrelsen og formen kan du bruke enheter som myntsorterere eller seddelrom for å sikre at kontantene er tydelig sortert. Safene i butikken vår kan også åpnes via kvitteringsskrivere eller POS-systemet.

Brennsikre skap & kasselader

Enten for en safe, safe, server eller arkivskap, safe eller rom: i nøkkelskapet finner hver nøkkel sin plass. Sikker og tydelig nøkkelstyring er et absolutt must, spesielt i bedrifter og virksomheter.

Også her tilbyr expondo de riktige løsningene: Våre nøkkelbokser og skap oppfyller høye sikkerhetskrav. De har alle en robust lås og er laget av stål av høy kvalitet. Fargede etiketter og et register sørger for at nøklene oppbevares på en oversiktlig måte – begge er allerede inkludert i leveransen. Vårt sortiment inkluderer sikre nøkkelskap for oppbevaring av 20 til 200 nøkler.

Hvor sikre er skapene?

Sikkerhet trenger ikke å være dyrt! Alle våre produkter på sikkerhetsområdet er laget av materialer av høy kvalitet og imponerer med en stabil konstruksjon. Enten du ønsker å kjøpe et serverskap eller en billig safe: Hos expondo er utvalget, prisen og kvaliteten riktig!