Lodding: loddeutstyr og loddetilbehør

1 - 24 von 50 produkter

Dette søkefilteret ga ingen resultater.
1 von 3

Loddeverktøy brukes til å sammenføye to forskjellige metalloverflater uten å smelte elementet. Til dette brukes et tilsetningsstoff (loddemetall) med lavere smeltepunkt enn grunnmaterialet. Etter rengjøring av loddeverktøyet som skal brukes, tilsettes loddet og varmes opp til loddetemperaturen. For såkalt myklodding på mindre gjenstander brukes loddebolt eller gassbrenner. Skal du lodde trenger du en sveisebrenner eller i noen tilfeller en gassbrenner. Hardlodding gir en sterkere forbindelse enn myklodding.

Hvilket loddeverktøy trenger jeg?

Expondo tilbyr solide loddeverktøy fra det kjente tyske merket Stamos Soldering , som produserer produkter beregnet for profesjonell bruk. Overbevis deg selv om kvaliteten på produktene våre. Her finner du alt innen loddeutstyr til bruk for ulike typer loddeoppgaver. Våre produkter er produsert for å tåle å bli brukt mange ganger over lang tid og på flere ulike områder.

Vi har alt av loddeverktøy du trenger for å kunne jobbe på en profesjonell måte. Vi har et bredt utvalg av ulike typer loddestasjoner , både litt mer avanserte digitale og vanlige. Enten du trenger en enklere loddestasjon med varmluftsjern eller er på utkikk etter en mer velutstyrt digital loddestasjon med integrert strømforsyning eller med forvarmeplate, finner du det hos oss. Her finner du også loddebolter med ulike bruksområder. Vi har vanlige loddebolter og loddebolter med lodderøyksavsug. En god forstørrelseslampe vil også komme godt med, vi har de i forskjellige design. Du kan trygt henvende deg til oss og be om råd angående alle loddeproduktene vi tilbyr. Alle våre produkter innen lodding er utstyrt med en ESD-funksjon og leveres med en beskyttelseskontakt som gjør at enheten er beskyttet og sikker i bruk. Vårt loddeutstyr er utstyrt med ergonomiske bærehåndtak slik at det kan tas med overalt.

Loddeverktøy for profesjonelle og hobby

Expondo kan tilby et godt utvalg av ulike loddeverktøy som oppfyller alle tenkelige ønsker og behov hos kunden, enten det er for eksempel et lite bilverksted eller en større virksomhet. Våre produkter har selvsagt gjennomgått grundige kvalitetskontroller som oppfyller tyske kvalitetsstandarder.

Skal du bestille loddeverktøy og trenger vår ekspertise på området, er vi selvfølgelig alltid tilgjengelig for å svare på dine spørsmål. Vi er en pålitelig partner i kjøpsprosessen i din bedrift. Vi er en allsidig bedrift som kan levere de fleste deler, komponenter og utstyr som en bedrift kan ha i dag. Med våre produkter kan du føle deg trygg i din yrkesrolle og ha gode muligheter til å gjøre en god jobb.

Expondo leverer gode produkter til svært gode priser. For at du som kunde skal bli ekstra fornøyd og føle deg trygg med kjøpet tilbyr vi også 3 års garanti når du kjøper dine loddeverktøy her i vår butikk.

Her på Expondo.no finner du alt du trenger av verktøy og utstyr i yrkeslivet. Bestill loddeverktøyene dine her og du vil motta gratis levering. Dersom du ikke er fornøyd, er gratis retur av produktet inkludert.