Trustpilot

Verkstedinnredning

Komfortabelt og praktisk verkstedutstyr til industrien, garasjen eller verkstedet er viktig for at arbeidet skal fungere og for at både kunder og ansatte skal trives. I vårt utvalg av utstyr til verkstedet er det det meste som skal til for å kunne utføre arbeidet ergonomisk. Vi tilbyr både verktøykasser , skrustikker og arbeidsbenker laget for å tåle tung belastning og tung vekt. Vårt verkstedutstyr passer like godt på plateverkstedet som på ditt bilverksted takket være det fleksible designet.

 

Pålitelig verkstedinredning for profesjonelle verksted

Vårt verkstedutstyr er designet for profesjonell bruk i flere ulike sektorer. Vi tilbyr håndverksutstyr som tåler de fleste miljøer, hvor for eksempel kjemikalier eller skarpe verktøy ofte er tilstede. Vårt verkstedinteriør for industri er i stor grad laget av metallplater, stål og meget slitesterk plast som også er lett å holde rent og å skylle av dersom du skulle søle på interiøret.

Arbeidskrakker med innebygde oppbevaringsområder og justerbare seter gjør at det alltid er plass til å plassere elektroverktøyene dine, samtidig som du har en behagelig krakk å sitte på. På et verksted er det ofte behov for et liggebrett for å komme inn under ulike maskiner, og med et mykt polstret, hjul er det mulig å jobbe komfortabelt med ulike bilverktøy, også midt i et kjøretøy. Vårt verkstedutstyr oppfyller høye krav både når det gjelder holdbarhet og kvalitet. Med vårt verkstedutstyr slipper du å bekymre deg for vinsjer som ikke holder eller at arbeidspallen skal falle sammen hvis den belastes litt for tungt. Som ansatt jobber du også mer ergonomisk med arbeidsinnredninger som holder standard, for eksempel med en krakk som kan heves eller senkes og tilpasses det aktuelle behovet. På denne måten utsettes ikke knær og rygg for unormalt mye stress, og du kan jobbe lenger i en mer komfortabel stilling. Å bruke liggebrett når du jobber under en maskin er også mer behagelig og fleksibelt enn å bare ligge på gulvet.

Verkstedutrustning for effektivt arbeid

Vi kan tilby verkstedutstyr som møter våre kunders ønsker. All innredning tilbys til meget konkurransedyktige og gode priser. På denne måten kan våre produkter kjøpes inn av både små og store industrier og verksteder som har behov for innredning av høy kvalitet.

Utvalget av verkstedutstyr er bredt for å passe til flere forskjellige formål. Det er paller og mye annet som hører hjemme på et verksted og takket være justerbar høyde på mange gjenstander egner de seg godt til de fleste jobber. Med innovative løsninger har produsenter av vårt verkstedutstyr lykkes i å skape flere produkter med en meget høy tilfredsstillelse av våre kunders behov. Gjennom en effektiv produksjonsprosess kan også produktets pris holdes nede. Har du blitt mer nysgjerrig på utstyret vårt til verksteder? Du kan ta en titt på den ved å utforske kategorien.

Uansett hva slags verkstedutstyr du er ute etter, kan du være sikker på at vi har det. Som en pålitelig partner gjennom hele kjøpsprosessen, jobber Expondo på en slik måte at kunden kan få fantastisk kundeservice med svært høy kunnskap om produktene som tilbys.

Bestill ditt nye verkstedutstyr i dag hos oss på Expondo! Med vår omfattende kunnskap innen områder som håndverksutstyr og restaurantutstyr kan alle våre kunder være sikre på å gjøre en god handel. Bestill utstyr til verkstedet i dag og få gratis levering på døra!