Trustpilot

Trillebord

En vogn i rustfritt stål er et utmerket sted å oppbevare tallerkener, bestikk, brett og annet kjøkkenutstyr i din restaurantvirksomhet. Det rustfrie stålet er svært lett å rengjøre, noe som er en fordel fra et hygienisk perspektiv. Du sparer tid og energi! Serveringsvognene fra Royal Catering har kapasitet til å bære en imponerende vekt på opptil 480 kg! I kategorien trillebord med hjul finner du blant annet praktiske kjøkkentraller og romslige vasketraller . Når du kjøper trillebord er selvfølgelig frakt inkludert i kjøpet!

Rustfritt stål med høy kvalitet

Rullebord i rustfritt stål er et utmerket alternativ i et miljø hvor mat skal håndteres på en hygienisk og sikker måte. Det rustfrie stålet er slitesterkt og egner seg utmerket for ulike restaurantmiljøer – alt fra bakerier til sykehuskantiner. Den glatte overflaten gjør rengjøring av trallene til en drøm, noe som er en forutsetning i en profesjonell virksomhet – det skal gå raskt! De rustfrie trallene fra Royal Catering og Bartscher har alle høy kvalitet og er resultatet av det som kjennetegner tyske produkter, gjennomført smart funksjon og stilig design. Du kan stole på slitesterkt utstyr med lang levetid da produktene har gjennomgått strenge kvalitetskontroller.
De rustfrie trallene betyr ikke bare en fleksibel måte å flytte diverse kjøkkenutstyr på, det er også et perfekt sted å oppbevare kjøkkenredskaper på. Den høye bæreevnen gjør at trallene i rustfritt stål rommer store mengder med oppvask. Leter du etter andre måter å oppbevare kjøkkenutstyr og redskaper på, kan du ta en titt blant vårehyller i rustfritt stål eller vaskebord. Andre praktiske oppbevaringsmuligheter finner du under kategorien stålmøbler. Vi i expondo er sikre på at du vil finne akkurat det du leter etter i din virksomhet – til en gunstig pris. Bestill din vogn i rustfritt stål i dag og få frakten gratis!

Traller i rustfritt stål for alle anledninger

Som vi allerede har nevnt ovenfor, har alle våre produkter og utstyr gjennomgått strenge kontroller for å sikre sikkerhet og kvalitet. Men design er også viktig – noe som har en rød tråd gjennom hele expondos produktspekter. Uansett om du er ute etterverktøy- og/eller industriutstyr, kan du sørge for at produktene hos expondo holder høy ytelse og presisjon. Produktutvalget er bredt og allsidig - vi har noe for nesten alle individuelle behov. Det spiller ingen rolle om du driver storkjøkken og har behov for produkter med høy lastekapasitet, eller om virksomheten din er mer småskala – vi har alt som kan trenges. Gjennom våre lange samarbeid med våre produsenter kan vi også tilby deg som kunde svært gunstige priser.
Produktene du finner i vår nettbutikk oppfyller alle retningslinjene gitt av EU - kvalitet og sikkerhet er A og Å når du driver en virksomhet innen restaurant eller storkjøkken. Kjøkkenutstyr er også en stor investering, så det er viktig å få valuta for pengene i form av utstyr med lang levetid og høy ytelse. Noe som vi i expondo virkelig har utnyttet – vi ønsker alltid å kunne tilby kundene våre den høyeste kvaliteten. De rustfrie brettvognene er produsert for å fungere som arbeidsverktøy i både hotell- og restaurantmiljøer. Se deg gjerne rundt i vår velutstyrte nettbutikk. Vi har et enormt antall kategorier og vi tror at du vil finne akkurat det du leter etter.