Stålbenker

Oppdag vårt brede utvalg av produkter
Fler kategorier

1 - 24 von 168 produkter

Dette søkefilteret ga ingen resultater.
1 von 7

Vi har et bredt utvalg av rustfrie arbeidsbenker for proffkjøkken i flere forskjellige størrelser. Alle bord har høydejusterbare føtter og alle er svært vektbærende. Bordene kan også enkelt og raskt rengjøres for å oppfylle de høyeste hygienekravene, og er rett og slett et must for enhver kjøkkenproff som søker produkter med lang holdbarhet, enkelhet og konkurransedyktige priser på samme tid. Gjør deg kjent med vårt utvalg av arbeidsbenker i rustfritt stål og kjøp din nye arbeidsbenk fra expondo i dag! Med gratis levering – selvfølgelig. 

En rustfri arbeidsbenk – et must i dagens profesjonelle kjøkken

Å ha en arbeidsbenk i rustfritt stål er et must for ethvert profesjonelt utstyrt kjøkken. Arbeidsbenkene oppfyller garantert de høye kravene i restaurantbransjen takket være bruk av høykvalitets, polert, rustfritt stål som oppfyller de strenge hygienekravene som stilles til restaurantdrift. Den forsterkede benkeplaten gjør bordet meget robust og tåler høy belastning. Med den andre, nedre hyllen gir bordene et ekstra oppbevaringsareal som hjelper deg med å spare plass i arbeidet. De rustfrie arbeidsbenkene fra Royal Catering brukes i flere ulike typer virksomhet, f.eks. på storkjøkken, på sykehus, i slakterier, bakerier eller kafeer. Arbeidsbenkene i rustfritt stål er også svært bærende: De sterkeste modellene har en lastekapasitet på opptil 160 kilo.

Våre bordplater er forsterket med 20 mm tykke HDF-plater (high density fibreboard), d.v.s. harde, tette trefiberplater med en lakkert beskyttende overflate som bedre motstår påvirkning av omgivende luftforhold og kjemiske stoffer. HDF-plater regnes derfor som et førsteklasses materiale og de sørger for at du kan bruke bordene våre lenge og uten bekymringer.

Når du tenker på hva som trengs på kjøkkenet ditt, lønner det seg å sjekke ut vårt brede utvalg av utstyr og innredning til proffkjøkken. Vi tilbyr alt fra storkjøkkenkomfyrer til komplette frukt- og grønnsaksskjærere - ta en titt på superkategorien Restaurantutstyr for et komplett bilde!

Finn riktig arbeidsbenk i rustfritt stål for dine behov

Noe av det første du bør tenke på før du kjøper en ny benkeplate i rustfritt stål er hvor mye plass som er tilgjengelig på kjøkkenet for den rustfrie benkeplaten. Ta derfor mål fra den planlagte plassen der bordet får plass, og sjekk deretter hvilke bord fra vårt brede utvalg som passer deg best. I tillegg anbefaler vi at du tenker over hvor mye som skal lagres på arbeidsbenken din i rustfritt stål, siden bordene har ulik bæreevne og noen tunge maskiner kanskje ikke kan holdes trygt på de mindre bordene. Du kan selvfølgelig også velge mellom arbeidsbord med eller uten beskyttelseskant – helt etter kravene til kjøkkenplassen og bruken av bordet.

Å velge en arbeidsbenk i rustfritt stål har mange fordeler. Det rustfrie stålet kombinerer både lav vekt og høy styrke, noe som gjør at bordene enkelt kan flyttes ved behov, men fortsatt tåler høye vekter. I tillegg har den glatte overflaten en meget god flytkapasitet, som igjen muliggjør enkel rengjøring og dermed god hygiene for ditt profesjonelle kjøkken. I tillegg tåler bordene både høye og lave temperaturer – det er brannsikre materialer som tåler temperaturer opp til hundrevis av grader celsius. I tillegg er rustfritt stål også et miljøvennlig valg; bordene har lang levetid, og rustfritt stål er 100 % resirkulerbart. Gjør deg selv, budsjettet og miljøet en tjeneste - og bestill din nye arbeidsbenk i rustfritt stål fra expondo!