Gjenstand: EX10310004

|

Modell: RO-101S MORION BIG SERVICE

Aquaphor vannfilter for omvendt osmose - tilbehør til Aquaphor omvendt osmose sett K2 + K5 + K7M

kr 1 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Hygienisk - filtrerer forurensninger som klor og tungmetaller ut av vannet
  • Smakfull - mineraliserer vannet for en bedre smak
  • Enkelt - bytt ut filtrene med bare et trykk på en knapp og en kort vri
  • Sikker - skifte av filter skjer i systemet sånn at du unngår kontakt med forurensninger
  • Kompatibel - kompatibelt med omvendt osmosesystem RO-101S

PRODUKTBESKRIVELSE

Aquaphor drikkevannfilter gir optimalt drikkevann

Aquaphor omvendte osmose-vannfilter RO-101S MORION BIG SERVICE sikrer mykt og rent vann med 99,99% fri for skadelige stoffer. Den forbedrede smaken gjør den perfekt til drikkevann eller til å tilberede mat og drikke. Settet består av tre filtre og er designet for omvendt osmosesystemet RO-101S MORION.

Osmosefilter for optimal smak og økt sunnhet

K5 filteret er et grovfilter også kalt sedimentfilter. Vannet er mekanisk forfiltrert gjennom det og frigjort for partikler større enn 5 µm, for eksempel sand eller rust. Det beskytter filtreringene i neste trinn og forlenger levetiden til det omvendte osmosesystemet. K2-aktivt kullfilter ble utviklet med karbonfiberblokk-teknologi. Filteret består av fint, aktivt kull laget av kokosnøttskall i kombinasjon med ionebyttende Aqualen-fibre og aktivt sølvioner fjerner pålitelig tungmetaller, klor, organiske stoffer og partikler ned til 3 µm. Som det siste trinnet i behandlingsprosessen er Aquaphor K7M-filteret ansvarlig for mineraliseringen og god smak av det filtrerte vannet.

Å bytte filter er svært enkelt. Du kan fjerne eller sette inn filtrene med et trykk på en knapp og en rask vri. Filtrene skiftes ut direkte i systemet. Med dette unngår du unødig støv og urenheter. Bytte av filtrene regelmessig sikrer filtreringssystemet sin levetid og gjennomgående høy vannkvalitet. Vi anbefaler å bytte filter hver fjerde til sjette måned.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL