12% avslag
(6) Anmeldelser

Kalkfilter - 1-6 personer - 12 L - 1,4 - 2,6 m³/h

kr 5 299,00 kr 5 999,00
Prisen inkluderer merverdiavgift

Gjenstand: EX10250398

|

Modell: UNI_WATERSOFTENER_1000A

Populært produkt
personer som nylig har sett på dette produktet
Prisen inkluderer merverdiavgift

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100 % sikker betaling

* Betalingsmåter kan variere fra land til land

  • Brukervennlig - ingen komplekse konfigurasjoner takket være den automatiske ASD2-ventilen
  • Langvarig - den automatiske regenereringsmodusen gir en lang leveid med et minimum av vedlikehold
  • Tilpasset passform - med et volum på 12 L, er dette bløtgjøringssystemet ideelt for husholdninger og bedrifter med 1 til 6 personer
  • Effektiv - vannstrøm på opptil 2,6 m³/t
  • Kraftig - kalkfilteret har et arbeidstrykk på 0,15 til 0,5 MPa eller 1,5 til 5,0 bar
  • Sikker - ubrukelig vann ledes ut i kloakksystemet via passende tilkobling

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


4.7

Basert på 6 anmeldelser

3 years ago expondo-kunde

bra og billig

bra apparat, men bruksanvisningen bør tilpasses apparatet som følger med, for slangene trenger du å få adaptere fra 1 tommer til 15 mm, men de er tilgjengelige hos de bedre grossistene, de vil koste deg ca 10 euro, i tillegg vannhardheten kan ikke justeres satt som brukt i Nederland for tysk hardhet, Dh, men i mmol er konverteringen enkel 1 mmol, er 5,6 Dh. Se denne tabellen og du vil vite hvordan du konverterer vannhardheten. °dH °e °fH ppm mmol/l Tysk hardhet 1 °dH 1 1,253 1,78 17,8 0,179 Engelsk hardhet 1 °e 0,798 1 1,43 14,3 0,142 Fransk hardhet 1 °fH 0,560 0,106 0,100 ppm (0,106 ppm) 0,07 0,1 1 0,01 mmol/l 1 mmol/l 5,6 7,02 10 100 1 Omregningstabell for vannhardhet

Vis original anmeldelse

last year expondo-kunde

Avkalkingssystem

Høyeste enhetsprisytelse er riktig. Jeg kan bare anbefale.

Vis original anmeldelse

last month expondo-kunde

Rask og effektiv

Jeg bestilte en mykner for første gang fra expondo og stor overraskelse at tiden ble respektert og pakken var super godt pakket. Jeg anbefaler denne selgeren, alt jeg trenger å gjøre er å ta den i bruk.

Vis original anmeldelse

3 months ago expondo-kunde

Vannmykner - 1-6 personer - 12 L - 1,4-2,6 m³/t

Bestillingsprosessen var veldig enkel og enheten kom på kort tid. Vi var veldig fornøyd med hele prosessen og resultatet av kjøpet vårt. Vi vil definitivt henvende oss til expando.it igjen i fremtiden.

Vis original anmeldelse

3 years ago expondo-kunde

Første opplevelser

Flott enhet, manual veldig forvirrende. Levert til rett tid i god emballasje. Nettstedet sier at det ikke er vanskelig å koble til; Og det er ikke tilfellet så lenge det er tydelig oppgitt hva du trenger! For eksempel er tilkoblingsstørrelsen ikke standardstørrelsen som vi bruker i Nederland. Så du må kjøpe ekstra materiale for å få det til å passe. De fleksible slangene er av en enorm størrelse som er vanskelig å plassere etter installasjon, fleksibiliteten går da tapt på grunn av vanntrykket. Håndboken er ikke på nederlandsk og dette er til tider forvirrende fordi begrepene som brukes ikke er enkle å forstå uten en oversettelse, og selv da er det fortsatt vanskelig for en lekmann å oversette til en handling. Ordene som brukes i bruksanvisningen samsvarer ikke med ordene som brukes i menyen på enhetens display. Dette er veldig forvirrende! Det tok meg for eksempel en halv morgen å lage ost av den, mens den faktisk er superenkel. Bare et spørsmål om å bruke de riktige ordene for å matche de på enheten. Den endelige driften av enheten er fin, og det er ingen klager på det. Når du først er koblet til, trenger du i utgangspunktet ikke bekymre deg for det lenger. Det er lurt å installere en ekstra bypass, slik at du kan fortsette å bruke vannforsyningen under regenerering og/eller arbeid.

Vis original anmeldelse

3 years ago expondo-kunde

Førsteklasses vannmykner

Jeg har brukt den i nesten en måned, og er 100 % fornøyd med den. Jeg var litt skeptisk til leveringstiden på fire dager, men ble positivt overrasket da jeg på den fjerde dagen pakket smart, fantasifullt. pirket ut innsiden med en oppblåst gummistrikk, ringte postmannen på klokken og overrakte vannmykneren.Ved første øyekast og nå selv etter en måneds bruk kan jeg si at kvaliteten i dette tilfellet overstiger prisen.Installasjonen er enkel, jeg installerte den på omtrent en halvtime med de to 1'' slangene etter timen. Menyen er ikke den samme som i boken, uttrykkene er merkelige og da jeg så mmol/, trodde jeg det spurte om blodsukkernivået mitt. Det er derfor en stjerne falt. Hvis vi klarer å overvinne dette, som sikkert vil ta en halv dag kjøpte den og boret siden min i en dag eller to, er vi garantert fornøyde. Og så, etter en god justering en gang, vi trenger ikke fylle den opp med salt av og til.Jeg kan bare anbefale det.

Vis original anmeldelse
Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
4.4
stjerner på Trustpilot
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter