Garanti

Utover den normale returretten på 14 dager er det 3 års garanti på produkter av merkene Goldbrunn, MSW Motor Technics, Physa, Royal Catering, StaMony, Stamos Soldering, Stamos Welding, Steinberg Systems, Ulsonix og Welbach.

Garantien er gjeldende fra fakturadatoen. Hvis det i løpet av garantiperioden konstateres material- eller fabrikasjonsfeil på varen, vil vi enten:

 • gratis tilsende en reservedel
 • gratis reparere eller
 • gratis ombytte (hvis den modellen du kjøpte ikke lengre er på lager, vil vi i stedet tilby ombytte med etterfølgende modell).


Garantien dekker ingenting utover de forholdene som er nevnt her. Vi yter ingen erstatning for hverken skader eller følgeskader.

Alle spørsmål angående garanti kan rettes til:

expondo GmbH
Köpenicker Str. 54
10179 Berlin
Tyskland / Germany

E-Mail: service@expondo.no
tlf: 21 93 53 21
fax.: 0049 30 23 98 90 9

Returadresse:

expondo GmbH - c/o Plischka Int. Spedition GmbH
Müllroser Chaussee 76d
15236, Frankfurt (Oder)
Tyskland/Germany


Garantien omfatter alle indre deler av apparatet, men ikke den utvendige konstruksjonen. Deler som sitter utenpå konstruksjonen blir ikke dekket av garantien. Garantien omfatter ikke medfølgende tilbehør, med mindre de blir anvendt inne i selve apparatet.
Lukkemekanismer er ikke omfattet av garantien.
Produktdefekter som har oppstått som følge av at produktet ikke er blitt behandlet korrekt, at produktet har blitt brukt på en måte som strider mot bruksanvisningen, at man selv har forsøkt å reparere produktet eller annen påvirkning som kommer utenfra blir heller ikke dekket av garantien.

Innen vi kan ta stilling til om en feil er dekket av garantien, ber vi deg ta kontakt med oss og deretter innsende varen til reperasjon. Du skal selv betale forsendelsesomkostningene når du sender inn varen, og du er selv ansvarlig for evt. skader under innsendelsen. Expondo betaler returforsendelsen eller transporten med transportbyrå.


N.B.

Denne garantiklausulen innebærer ikke på noen måte at normal kjøpsrett tres ut av kraft. Dine lovbestemte rettigheter som kjøper er fortsatt fullt gjeldende.
Hvis det oppdages feil kan du alltid kontakte oss, uansett om garantien er utløpt.

 • Kontakt
  Phone

  21 93 53 21
  Ma - Fr 10:00-16:00
  Expondo Blog

  E-mail

  info@expondo.no
  Vi vil besvare din henvendelse
  så raskt som mulig.
 • Betaling
  Betal raskt og sikkert
  PayPal PayPal Direct Mastercard Visa Vorkasse