Trustpilot

Kontorinnredning

På salg
Kontorstolhjul- 5 stk.
physa

Kontorstolhjul- 5 stk.

Mål (LxBxH)
11 x 7.5 x 4 cm
kr 619,00 kr 655,71
Tidsbegrenset tilbud
Garantert laveste pris
Lite igjen på lager
FRI FRAKT ca. 31.7.

Ergonomisk kontorsutrustning og kontormøbler


I dag jobber flere enn noen gang på et kontor, enten det er i industri eller bedrift, i administrasjon eller forskningslaboratorier, i egen familiebedrift eller på hjemmekontoret. Kravene til profesjonelt utstyr er like varierte som kravene til hvert yrke. Ergonomisk utformede kontormøbler er en avgjørende faktor for fysisk velvære for alle ansatte. Vi har funnet smarte løsninger for å innrede kontor.


Det meste av kontorarbeid gjøres i sittende stilling, og ofte i mange timer av gangen. For å sikre at ansatte opprettholder god helse og mobilitet, er ergonomiske kontorstoler et must på ethvert moderne kontor. En ergonomisk utformet og dreibar kontorstol og et justerbart skrivebord er en del av basisutstyret. Men mange mindre gjenstander, for eksempel bordbraketter, kan optimalisere arbeidsområdet ditt ytterligere.

Ergonomisk kontorutstyr skaper et ideelt arbeidsmiljø der fysisk helse er av største betydning. Det bidrar ikke bare til en positiv atmosfære, men øker også de ansattes produktivitet. I vårt omfattende utvalg av kontormøbler finner du et bredt utvalg av ergonomisk utformede kontormøbler og mye inspirasjon til en perfekt arbeidsplass!

Kontorinredning av høy kvalitet fra Tyskland

Kontorarbeid er preget av dynamisk samhandling. Møbler og utstyr brukes ikke bare intensivt av enkeltansatte, men noen ganger også av flere ulike personer. Materialer av høy kvalitet, solid utførelse og optimalisert design er et must for profesjonelle kontormøbler. Med våre utvalgte produsenter fra Tyskland tilbyr vi kvalitetsprodukter som oppfyller din kontorinspirasjon!

Kontorutstyr inkluderer en rekke ulike møbler som er optimalisert i form og funksjon for bruk på arbeidsplassen. I tillegg til kontorstoler, spiller skrivebord en spesielt viktig rolle: En perfekt bordhøyde, nok benplass og et robust og bærende materiale er avgjørende for en ideell arbeidsplass. Bord med et kvalitetsmessig utseende og praktiske funksjoner gir en atmosfære som også bidrar til et produktivt arbeidsmiljø. Whiteboard tavler som sikrer gode idemyldringer med mer!

Kontorarbeid genererer ofte mange dokumenter, og derfor kan arkivskap være en annen praktisk del av kontorets interiør. Stående eller hengende skap gir nok lagringsplass for et velorganisert og praktisk arkivsystem for mapper og papirer. Våre kontormøbelprodusenter fra Tyskland tilbyr disse og andre produkter i vårt sortiment. Kvalitetsstempelet "Made in Germany" garanterer alltid førsteklasses kvalitet!

Hvorfor er utformingen viktig?

Utformingen av kontormøbler er viktig for å skape et tiltalende arbeidsmiljø for alle ansatte. Kontormøbler gjør også et visst inntrykk på kunder og besøkende. Med høykvalitets og estetisk tiltalende kontormøbler kan du fremheve kontorets unike karakter og understreke verdien av dine tjenester og produkter for hver enkelt kunde!

I tillegg kan eksklusive kontormøbler skreddersys nøyaktig til arbeidsplassens spesielle krav til form og funksjon. Et kreativt designkontor kan ha like mye nytte av spesialutstyr som en kundeorientert konsulentvirksomhet eller et klassisk administrasjonskontor. Hvis du jobber i hotellbransjen, tilbyr våre eksklusive hotellprodukter de perfekte løsningene for profesjonell interiørdesign.

Kontorer er like varierte i utseende som selve arbeidsmarkedet er. Men de har alle én ting til felles: Hvert kontor må være innredet med passende møbler og kontortilbehør. Det er disse små interiørdetaljene og tilbehøret, som veggklokker, skrivebordsstativer og paraplystativer, som kompletterer et omfattende kontorinteriør og beriker det med sin unike sjarm.

Moderne kontormateriale og kontortilbehør

Moderne kontormøbler, samt moderne teknisk utstyr, imponerer med et spesielt estetisk design og optimalisert funksjonalitet for din arbeidsplass. Den integrerte teknologien er toppmoderne og de innebygde funksjonene skiller seg ut gjennom sin brukervennlige funksjonalitet. Moderne utstyr gjør ikke bare arbeidet på kontoret mer komfortabelt, men individuelle arbeidstrinn kan utføres raskere og enklere.

Et godt eksempel er våre industristøvsugere, som imponerer med sin sterke ytelse, høye effektivitet og brukervennlighet. Det er spesielt enkelt å rengjøre kontorlokaler med dette moderne utstyret. Er det ubehagelig lukt på kontoret ditt som må nøytraliseres? Profesjonelle ozongeneratorer renser effektivt inneluften og kan også eliminere ulike bakterier og virus.

I det svært varierte industrilandskapet er det kontorjobber innen mange ulike felt. Profesjonelle industriprodukter inkluderer moderne kontormøbler som kombinerer høy kvalitet og eksklusivitet, ergonomi og profesjonalitet i design og bruk, enten det er innen produksjon, laboratorier eller landbruk. Dra nytte av de mange fordelene med moderne kontorutstyr og skap din optimale arbeidsplass nå!