Trustpilot
På salg
(35) Anmeldelser

Tegnebord - 120 x 60 x 90 cm - tiltbar - glasstopp

kr 2 399,00 kr 2 565,77
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10260095

|

Modell: STAR_DESK_09

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 1. august
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 2 399,00
3+
5%
kr 2 279,05
5+
10%
kr 2 159,10
10+
15%
kr 2 039,15
Viktige funksjoner
  • Justerbar - vinkelen på bordplaten kan justeres mellom 0 og 70° og høyden er på 90 cm
  • Romslig -mål på 120 x 60 cm gir skrivebordet god plass til selv store tegninger
  • Fleksibel - kan brukes både som et skrivebord og tegnebord takket være den justerbare helningsvinkelen
  • Praktisk - mange alternativer for oppbevaring som beholder til skrivesaker , to skuffer og en hylle sikrer en ryddig arbeidsplass
  • Langvarig - robuste materialer av høy kvalitet og presis utførelse
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Tegnebord for profesjonelle arbeidsrom hjemme, i studioet eller på skolen

Dette stabile tegnebordet fra Fromm & Starck er både vippbart og høydejusterbart. Det er utstyrt med en ekstra arbeidsplate som kan trekkes ut og bordplaten i seg selv har beholdere for penner, børster og mindre redskaper. Det er plass til større arbeidsmaterialer i de to skuffene eller på den store hylla under bordplaten. Det rene designet til arkitektbordet passer perfekt i private hjem så vel som en del av skoler og arbeidssteder og kunststudioer.

Vippbart skrivebord for optimale resultater

Dra fordel av profesjonelle arbeidsforhold med det vippbare trekkbordet. Tegnepultens generøse mål på 120 x 60 cm gjør at du kan tegne i større skala. Siden tegnebordet er laget av 6 millimeter tykk plate av herdet glass og 15 millimeter tykk fiberplate med PVC-belegg er det svært robust. Det kan tiltes mellom 0 til 70° som gjør at denne modellen kan brukes som et vanlig skrivebord eller et tegnebord. Med en høyde på 90 cm kan arkitektens skrivebord også brukes til stående arbeid.
Stålrammen som er av pulverlakkert stål sikrer stabilitet og lang levetid. Bordbeinene er utstyrt med gummi sånn at ikke gulv blir skadet.Skrivebordet er svært lett å sette sammen, også på egenhånd. Leveringsomfanget inneholder alle nødvendige monteringsmaterialer og en bruksanvisning.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.7

Basert på 35 anmeldelser

Sorter etter :

for 28 døgn siden Lagt ut på Expondo United Kingdom

Et solid sett

dette er en solid bit av kit, uten dikkedarer, bygger lett og fin som en plomme å bruke, anbefaler det på det sterkeste og mamma er over månen

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Norway

Mye for pengene!

Er veldig fornøyd med mitt kjøp av tiltbart tegnebord med glasstopp. Den var svært godt pakket da den kom i posten, så alle deler var hele og fine, emballasjen var uskadet. Selve monteringen var unnagjort på en time. Flott at smådelene var klistret og merket i henhold til bruksanvisningen. Tegnebordet er stødig, ikke for tungt, snedig konstruert og veldig praktisk. Selve tiltfunksjonen fungerer også godt. Dette tegnebordet kan trygt anbefales.

for 4 måneder siden Lagt ut på Expondo Netherlands

Vakkert bord

Veldig fin tegnebrett og levert superrask og pent pakket. Monteringen gikk også bra. Gjorde nesten feil ved å legge pennebrettet på kanten sammen med glassplaten, heldigvis så jeg i tide at det bare skulle stå på kanten. Ellers får du for mye spenning på glasset. Men det var vår egen feil. Et godt solid bord slingrer absolutt ikke. Vi er veldig fornøyde. Jeg har allerede laget noen fine malerier.

Vis original anmeldelse

for 4 måneder siden Lagt ut på Expondo Switzerland

Et solid og praktisk tegnebrett

Veldig fornøyd med kjøpet mitt. God overraskelse, bordet er solid, tungt nok til å ikke bevege seg. Hellingen på brettet er god og tilbehøret er veldig praktisk. Jeg anbefaler uten å nøle. Veldig god valuta for pengene.

Vis original anmeldelse

for 4 måneder siden Lagt ut på Expondo Hungary

Praktisk tegnebrett

Bordet ser solid ut og kan justeres riktig. Egnet for tegning. Oppbevaringsdelene er praktiske og enkle å bruke. Leveringen var ekstremt rask, den kom innen 2 virkedager fra bestilling.

Vis original anmeldelse

for 5 måneder siden Lagt ut på Expondo Portugal

veldig bra

Det samsvarer fullt ut med det som var forventet. Tidsfrister overholdt og enkel anskaffelse. Fullstendig tilfredsstilt.

Vis original anmeldelse

for 6 måneder siden Lagt ut på Expondo Portugal

5 stjerner

Kvalitet pris

Vis original anmeldelse

for 8 måneder siden Lagt ut på Expondo France

Flott produkt

Veldig vakkert bord, veldig funksjonelt.

Vis original anmeldelse

for 8 måneder siden Lagt ut på Expondo Sweden

Stort tegnebord

Ser ut til å være fint har ikke pakket den ut enda.

Vis original anmeldelse

for 8 måneder siden Lagt ut på Expondo France

Den tredje kjøpte jeg!

Jeg utstyrer hvert av barna mine en etter en med dette bordet. Den er flott og slitesterk. Praktisk, godt designet, den egner seg for bruk som skrivebord så vel som for å utføre ulike typer tegninger. Sendes raskt og jeg fant den til den beste prisen på expondo (selv om den har økt betraktelig en stund)

Vis original anmeldelse

Ofte stilte spørsmål

Hva er helningsvinkelen på tegnebordet?

Dette tegnebordet kan vippes fra 0° til 70°.

Er det vanskelig å sette sammen tengebordet?

Nei, tegnebordet settes sammen på et øyeblikk til og med uten en ekstra person for å hjelpe. De nødvendige monteringsmaterialene og bruksanvisningen er inkludert i leveransen.

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter