Gjenstand: EX10240040

|

Modell: ST-CRS-100

Kassaskuff med 3/5 myntrom - 5 seddelklemmer

kr 1 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Organisert - 3/5 myntrom
  • Handy - 5 seddelklemmer
  • Robust - holdbar med 1 millimeters tykt stål
  • Fleksibel - mulig å ta ut myntrom og rom for seddelklemmer (ABS plast)
  • Tilkobling - kabel med RJ11-plugg for kvitteringsprinter

PRODUKTBESKRIVELSE

Kassaskuff med 3/5 myntrom - 5 seddelklemmer

Kassaskuff med myntrom og seddelklemmer

Hvis du vil at kassaapparatet skal fungere ordentlig, trenger du en ryddig kassaskuff. Du kan holde regninger og mynter atskilt og i orden. En sikker lås som kan åpnes med kvitteringsprinter eller kassasystem gjør prosessen mye mer brukervennlig.

Sikker pengeskuff fra Stamony

Pengene er trygt plassert på innsiden av pengeskuffen med lås. Låsen kan kobles til en kvitteringsprinter eller ditt datastyrte kassasystem, slik at det åpnes etter hver transaksjon. Dette sikrer at kassaskuffen aldri er åpen lenger enn absolutt nødvendig og integreres optimalt i kassesystemet. Alternativt kan du også låse eller låse opp kasseskuffen med en nøkkel. Dette gjør dette pengeskrinet til en trygt sted å oppbevare dine penger, om det er i en butikk eller en café.

Innsiden av kasseskuffen er utstyrt med seddelklemmer og tre/fem myntrom. Dette betyr at hver seddel og mynt har sin plass, slik at du kan holde inntektene i orden fra begynnelsen gi veksel svært effektivt. Dette letter ikke bare kasseprosessen, men gjør det også lettere å gjøre oppgjøret på slutten av arbeidsdagen.

Kasseskuffen er laget av robust 1 millimeters tykt stål, noe som gjør den usedvanlig holdbar og perfekt egnet for daglig drift. Det er mulig å ta ut myntrommene og rommene til seddelklemmene, som er laget av solid ABS-plast. De 4 sklisikre gummiføttene skåner arbeidsbordet for slitasje.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL