På salg

Gjenstand: EX10250500

|

Modell: UNI_SUNBED_08

Solseng - lys grå - aluminiumsramme - justerbar ryggstøtte

kr 1 899,00 kr 2 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Elegant - funksjonell og lett design i lys grå
  • Robust stålramme gir den nødvendige stabiliteten på opptil 160 kg
  • Allsidig - justerbar ryggstøtte for den mest komfortable posisjonen
  • Komfortabelt - Textelene med en tetthet på 510 g / m2
  • Vanntett - enten det spruter vann ved bassenget eller regner

PRODUKTBESKRIVELSE

Solsengen for mer avslapning

Enten du ser etter den beste plassen i solen eller vil lese en bok under parasollen, kan du nyte solfylte dager akkurat slik du vil med denne solsengen! Det elegante og funksjonelle designet tilpasser seg alle omgivelser og lar deg slappe av i solen.

Den universelle solsengen for solrike dager

Når dagene blir lengre og solen skinner, vil denne solstolen bli din favorittplass i hagen, ved bassenget, eller på terrassen. Stoffet er komfortabelt og mykt å ligge på i tillegg er ryggstøtten justerbar. Her kan du lukke øynene og slappe av, sitte komfortabelt og lese en bok, eller snakke på telefonen – du vil ikke forlate denne solsengen med det første.

Til tross for at stålrammen veier lite gir den nødvendig stabilitet for avslappende timer. Med en bærekapasitet på 160 kg kan både små og store solelskere bruke denne solsengen. Den er også vanntett, noe som er perfekt ved bassenget eller etter en regnskur.

Og om du vil flytte på deg, kan du bare flytte den lette solsengen rundt i hagen eller på terrassen. Solstolen kan legges sammen. Denne solstolen får deg til å se bra ut enten du sitter i solsteken eller under en parasoll!

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL