Trustpilot

Parasoller & Tilbehør

På salg
Parasolltrekk - Svart
Uniprodo
(4)

Parasolltrekk - Svart

Mål (LxBxH)
197 x 46 x 1 cm
kr 539,00 kr 839,00
Tidsbegrenset tilbud
Garantert laveste pris
På lager
FRI FRAKT, 5-9 virkedager

Et sted i skyggen er gull verdt på en varm sommerdag. Med en parasoll fra expondo kan du fokusere på å nyte det fine været, uten å bekymre deg for skadelige UV-stråler. Regn er heller ikke noe problem for disse parasollene takket være det vanntette materialet de er laget i. Konstruksjonen i robust stål og aluminium gjør dem også vindbestandige. I Expondos sortiment finner du modeller i mange forskjellige farger og mange ulike størellser, både små og store parasoller. Velkommen til å se deg rundt for å finne akkurat den parasollen som passer til din terrasse, hage eller uteservering! 

Slapp av i skyggen med en parasoll fra Expondo

Nyt det solfylte været maksimalt i skyggen og kjøligheten til en parasoll fra Expondo. Parasollen beskytter imidlertid ikke bare mot solens varme og skadelige UV-stråler, men også mot regn. Dette på grunn av det vanntette stoffet som skjermen er laget av. På denne måten kan du forbli utendørs i fred og ro selv om det skulle komme regn. Begynner det å blåse opp er det heller ikke noe problem, for parasollen er konstruert av robust stål og aluminium.

For ekstra bekvemmelighet er det mulig å vinkle parasollskjermen. På denne måten kan du sikre at du alltid sitter i skyggen mens solen beveger seg over himmelen.

Expondos sortiment inkluderer også hengende parasoller . Disse parasollene er utformet slik at skyggen henger fritt fra en stang som strekker seg fra stativet og parasollfoten. Dette gjør at du kan plassere den hengende parasollen ved siden av bordet og gi beskyttelse og skygge for alle rundt bordet uten at parasollstangen kommer i veien og skjuler noens sikt.

Halvparasollene i Expondo-serien er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger: rød, grønn, brungrå og hvit. På denne måten håper vi å kunne tilby deg en parasoll som passer til din uteplass, hage eller uteservering. Vi tilbyr også en rekke parasolltilbehør som parasollfot og parasolltrekk.

 

Fordelene med en parasoll fra Expondo:

• Skjermens høykvalitetsmateriale gjør den vann- og vindtett.

• Den robuste stål- og aluminiumskonstruksjonen gir parasollen lengre levetid.

• Muligheten for å vinkle parasollen gjør at du alltid kan sitte i skyggen.

 

Hvilken parasoll bør jeg velge?

Parasollene i Expondos sortiment er utmerkede valg for både hjemme- og uteservering. Enten du kjøper parasollen som privatperson for å nyte sommeren på terrassen eller i hagen din, eller om du kjøper den til en kafé eller restaurant for å tilby kundene dine et kjølig sted å kjøle seg ned i uteserveringen - Expondo har det høye -kvalitets, rimelige parasoller du trenger!

De er også enkle å montere. Alle delene du trenger følger selvsagt med i leveransen sammen med en bruksanvisning, som gjør at du har din kjølende solkrem på plass på et blunk.

Foretrekker du de tradisjonelle parasollene hvor skjermen monteres direkte på stativet og plasseres i et hull midt på bordet, tilbyr vi selvfølgelig det.

Er du derimot interessert i en annen løsning med sidehengende parasoll, finner du det også her. Den hengende parasollen har den fordelen at den kan stå ved siden av bordet og dermed ikke skjuler sikten til noen, slik en parasoll som må stå i et hull midt på bordet kan gjøre. Dette betyr også at du kan bruke denne typen parasoll til ethvert bord. Denne konstruksjonen gjør det også lettere å nå sveiven som åpner og lukker parasollen, samt å justere tilten.

De forskjellige modellene av parasoller i Expondo-serien varierer i størrelse fra 200 x 300 cm – 300 x 300 cm og i form fra firkantet, til sekskantet, til åttekantet.

Expondo tilbyr også andre produkter som er perfekte for sommervarmen. Eller hva med slushmaskiner, juicedispensere eller milkshakere?

Velkommen til å legge inn din bestilling i dag! Expondo tilbyr frakt og gir deg også 100 dagers returrett.