(3) Anmeldelser

Gjenstand: EX10050105

|

Modell: PROCLEAN 2.0M ECO

Ultralydrenser - 2 liter - 60 W - Basic Eco

kr 1 999,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Grundig rengjøring ved hjelp av ultralyd-transdusere med 60 w og 40 kHz
  • kontinuerlig justerbar temperatur opptil 80 °C
  • veldig energieffektivt og holdbart design
  • presis timer mellom 0 og 60 minutter eller kontinuerlig drift
  • hygienisk takket være rustfritt stål, som er enkelt å rengjøre

PRODUKTBESKRIVELSE

Ultralydrenser - 2 liter - 60 W - Basic Eco

Den kostnadseffektive ultralydrenseren PROCLEAN 2.0M ECO fra Ulsonix er perfekt for profesjonell rengjøring på sykehus og helseforetak, laboratorier, tatoveringsstudio samt gullsmeder, urmakere og optikere. Den er perfekt alle steder der svært følsomme instrumenter og verktøy må rengjøres. Denne energibesparende ultralydsrenseren med 2-liters kapasitet er også perfekt til bruk hjemme når du vil rengjøre smykker, edelstener, mynter eller briller.

Ultralydrenser med 2-liters kapasitet for skånsom og energieffektiv rengjøring.

Takket være svært skånsom rengjøring garanterer denne ultralydrenseren skadefritt renhold av selv de mest sårbare overflater. Under rengjøringsprosessen blir alle urenheter, vann og vaskemidler fjernet av den friksjonsfrie ultralyden. Med denne rengjøringsmetoden vil ikke urenhetene havne tilbake på objektene som rengjøres.

Selv de minste urenheter blir grundig fjernet. Med sin kraftige 60-watts lydgenerator produseres en ultralydfrekvens på 40 kilohertz, som skånsomt og effektivt rengjør de mest utilgjengelige stedene. Selv der urenheter ikke kan oppdages med det blotte øyet.

Ultralydsrenseren fra Eco-serien kjennetegnes av et energisparende design. Ikke bare energiforbruket, men også bruken av langtidsholdbare komponenter bidrar til å gjøre enheten svært kostnadseffektiv og holdbar.

Rensetiden kan kontinuerlig justeres mellom 0 og 60 minutter. Ved å velge innstillingen for «kontinuerlig drift», kan du rengjøre svært skitne objekter eller mange gjenstander samtidig. Renseren har en varmeeffekt på 50 watt, og kan reguleres for en finjustert rengjøringsprosess på opptil 80 °C.

Ultralydrenseren PROCLEAN 2.0 M ECO består av en kompakt 2-liters beholder, en kurv og en lokk i rustfritt stål. Takket være materialer av høy kvalitet er renseren ikke bare stabil, men også svært enkel å rengjøre. Dette er en langtidsinvestering som holder seg hygienisk, og er dermed ufarlig for brukeren.

Den er laget for hverdagsbruk, og er derfor svært ergonomisk. Lokket sørger for at rengjøringsmidlene ikke fordamper, gummiføttene reduserer vibrasjoner og sørger for stabilitet på alle overflater.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 3 anmeldelser

01.06.2023

Prodotto di ottima fattura (made in poland) potenza ultrasoninca molto buona, l'acqua viene saldata bene.... Timer minimo 5 minuti

01.06.2023

01.06.2023

Godt produkt