På salg

Gjenstand: EX10050209

|

Modell: PROCLEAN 30.0MS

Ultralydrenser - 30 liter - 600 W

kr 7 299,00 kr 7 799,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Grundig - 10 ultralydrensere med 600 W og ultralydfrekvens på 40 kHz
  • Kraftig - varmeeffekt på 500 W som varmer rensevesken til 80 °C
  • Romslig - stor beholder med et volum på 30 L
  • Robust - materiale av rustfritt stål og tappekran gjør enheten lett å vedlikeholde
  • Presis - rensetiden kan innstilles på mellom 0 og 60 minutter med en timer

PRODUKTBESKRIVELSE

Enten på verkstedet ditt eller i laboratoriet - ultralydrensen vil etterlate enhver gjenstand blank og ren.

Ultralydrenseren PROCLEAN 30.0MS rengjør høysensitive instrumenter, filigranverktøy og mekaniske eller elektroniske komponenter svært effektivt. Den profesjonelle ultralydrenseren er en viktig komponent i utstyret til medisinsk praksis og laboratorier, så vel som i gullsmed- og urmakerbutikker og hos optikeren. For privat bruk kan ultralydrenseren brukes til rens av smykker, edelstener, mynter og briller.

Den romslige ultralydrenseren med timer og tappekran

Med sin effekt på 600 watt og en ultralydfrekvens på 40 kHz er enheten genial når det kommer til rens av objekter som er vanskelige å rense for hånd og der et menneske ikke en gang se det er smuss. Du kan stille inn operasjonstiden mellom 0 og 60 minutter. Renseapparatet har en varmeeffekt på 500 watt og temperaturen kan stilles på opp til 80 °C for en presis rengjøringsprosess. Timeren og temperaturen kan enkelt justeres ved hjelp av de store kontrollknappene.

Denne ultralydvaskeren PROCLEAN 30.0MS kommer med en 30.0-liters beholder i rustfritt stål, en kurv og et lokk. Takket være materialer av høy kvalitet er ultralydrenseren stabil og veldig lett å rengjøre. Det er en langsiktig investering som alltid forblir hygienisk og trygg for den som bruker maskinen.

Denne kompakte utralydrenseren er designet med en baktanke om kompakt design og bemerkelsesverdig ergonomi. Lokket forhindrer at rensevæskene fordampes. I tillegg gjør de praktiske håndtakene og gummiføttene at enheten både er transporterbar og stabil på alle underlag. Tappekranen gjør det enkelt å tømme væsken fra ultralydrensen for enkelt å rengjøre alle overflater på gjenstandene du ønsker å rense.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL