Gjenstand: EX10030320

|

Modell: SBS-PW-301CC

Tellevekt - 30 kg / 1 g - 3 LCD - batteritid 80 timer

kr 2 199,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Presis - vektområde fra 20 g til 30 kg, selv små mengder kan bestemmes med en nøyaktighet på 0,05 g
  • Stor - vektoverflate av rustfritt stål som måler 30.5 x 22 cm
  • Klart - 3 LCD-skjermer med bakgrunnsbelysning og store siffer
  • Solid - hus laget av ABS-plast og vektplate i rustfritt stål som er enkel å rengjøre
  • Balansert - integrert vater og høydejusterbare ben sikrer optimal justering av vekten

PRODUKTBESKRIVELSE

Brukervennlig tellevekt med 3 LCD-display opp til 30 kg

Med denne tellevekt beregner man stykktallet ut fra samlet vekt. Dette kan du gjøre ved å telle skruer, vingummi eller andre gjenstander du bruker i ditt daglige arbeid. Takket være den høye nøyaktigheten kan vekten brukes til opptelling av svært små gjenstander.

Beregn stykktallet med denne vekten fra Steinberg Systems

Den digitale tellevekten er svært presis, med en nøyaktighet på 1 g ved en maks belastning på 30 kilo. På de tre LCD-displayene som befinner seg rett under vektplaten vises den samlede vekten, antall gjenstander og vekt pr. stk. Sifrene på displayet er 16 millimeter høye og svært lette å lese av. Knappanelet er brukervennlig. Alle de grunnleggende funksjonene, for eksempel tarere, lagre og addere kan velges direkte. Vekten har et innebygget minne på 99 verdier. Etter behov kan du velge mellom vektenhetene kg eller lb.

Vektplaten består av robust, rustfritt stål som måler 30,5 x 20 cm sånn at du kan veie mye på en gang. De høydejusterbare benene med sklisikker gummi sørger for at bordvekten står stabilt. Med den innebygde vateren kan man teste om vekten er plassert vannrett. Takket være at den et utstyrt med batteri er vekten enkel å ta med seg på farten. Displayet har en batteritid på opp til 72 timer. En indikator på displayet gir beskjed om det skulle være lavt batteri.

Vekten er konstruert av kvalitetmaterialer som tåler høy belastning, for maksimal holdbarhet og kvalitet. Huset består av ABS plast og vektplaten består av rustfritt stål.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL