På salg

Gjenstand: EX10030824

|

Modell: SBS-PF-150/5A

Plattformvekt - varsellampe - 150 kg / 0,005 kg - 400 x 500 x 122 mm - kg / lb

kr 3 099,00 kr 3 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Robust – vektområde på opptil 150 kg
  • Presis – nøyaktighet på 0,005 kg for nøyaktige resultater
  • Brukervennlig – varsellys, enkel å bruke og raske måleresultater
  • Fleksibel – batteri og adapter mulig
  • Lett å lese – digital LCD-skjerm med store sifre

PRODUKTBESKRIVELSE

Nøyaktig plattformvekt med høy nøyaktighet og stor LCD-skjerm

Pålitelig vektinformasjon er grunnlaget for virksomheten din, enten du sender varer eller handler gods, der hvert gram teller. Til det trenger du en vekt som måler nøyaktig og gir pålitelig informasjon om produktene dine. Sjekk ut plattformvekten fra Steinberg Systems! Veier opp til 150 kg og veier med en målenøyaktighet på 0,005 kg. Den den brukervennlige vekten oppfyller de høye presisjonskravene til kommersiell bruk. Steinbergs produktsortiment inneholder industrielle forsyninger og presise vekter for alle bruksområder.

Oppnå nøyaktighet med den industrielle vekten fra Steinberg Systems

Den robuste gulvvekten kan brukes på en rekke måter og har et måleområde på opptil 150 kg. Vekten tilbyr alle nødvendige funksjoner og knapper for problemfri og enkel betjening. Menynavigeringen er selvforklarende og enkel å bruke. Høydepunktet, takket være fire stabile hjul, er vekten ekstremt mobil og derfor ikke bundet til et bestemt sted. Høydepunktet, med det 3-fargede signallyset kan du med et blikk se om vekten er for lav, for høy eller innenfor toleranseområdet. Du definer grenseverdiene manuelt på forhånd. Med disse sammenligner vekten hele tiden gjeldende vekt og viser deretter tilsvarende signal for overvekt, undervekt eller toleransevekt.

Enheten har et kontrollpanel med LCD-skjerm. Sifrene på skjermen er 27 mm i størrelse og er derfor lette å lese.

Vekten kan betjenes med batteri eller strømkabel. Batteriet varer opptil 24 timer. Det ekstremt robuste huset til den beskytter enheten mot ytre påvirkninger og støt. Vektoverflaten er åpen på tre sider, derfor kan større gjenstander som overstiger arealet på 400 x 500 x 122 mm også veies. Fire føtter er integrert for et trygt og horisontalt stativ.

TEKNISKE DETALJER