(2) Anmeldelser

Gjenstand: EX10030491

|

Modell: SBS-TW-6C

Bordvekt - 6 kg / 0.2 g - 21 x 27 cm - LCD

kr 1 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Presis - Måler opp til 6 kg med en målenøyaktighet på 0,1 g
  • Stabil - Robust hus av ABS-plast og 21 x 27 cm veieplate i rustfritt stål
  • Enkel avlesning - LCD display med bakgrunnsbelysning
  • Bærbar - kompakt design og batteritid på opptil 100 timer
  • Høydejusterbar - Ben som kan justeres og integrert vater
  • Digital - RS232 port for tilkobling til datamaskin

PRODUKTBESKRIVELSE

Bordvekt med LCD-display og kraftig batteri

Denne bordvekten SBS-TW-6C leverer presise og pålitelige måleresultater som leses av på LCD-displayet. Vekten kan veie enheter opptil 6 kg med en nøyaktighet på 0,2 g. Denne vekten er ideell for måling av matingredienser, post, skruer og mye mer. Digitale vekten er kalibrert og kan brukes med en gang.

Presis vektmåling med denne presisjonsvekten fra Steinberg Systems

Den digitale bordvekten er utstyrt med et LCD-display for enkel avlesning av måleresultater. Takket være bakgrunnsbelysningen er displayet lett å lese av resultater, selv i dårlige lysforhold. De 26,5 mm høye sifrene er enkle å lese i ulike vinkler. Et symbol advarer deg om vekten overbelastes.

Vekten har en variasjon av praktiske funksjoner. I tillegg til vektenheten, kan du også velge mellom telle-, prosent-, tare- og nullstilling. Vekten er enkel å betjene ved hjelp av knapper. Bordvekten er utstyrt med et RS232 standardport for å koble det til et kassaapparat eller en datamaskin.

Vekten er designet for å være kompakt og plassbesparende. Veieoverflaten i rustfritt stål er 21 x 27 cm. Med de høydejusterbare benene og innebygde vateren kan du plassere bordvekten på ujevnt underlag. Bordvekten er utstyrt med et innebygget batteri på 6 V 4 Ah som har lang levetid. Det vil si den har en levetid på opptil 100 timer. Den digitale kjøkkenvekten har et modus for energisparing, som slår av vekten automatisk etter 3 sekunders inaktivitet. Batterinivået ser du ved hjelp av displayet.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 2 anmeldelser

01.06.2023

Was using lidl kitchen scales, but found they wern;t very accurate. I bought these and they are far far better and very accruate according to the calibration weights.

01.06.2023