Trustpilot
(25) Anmeldelser

Digital brevvekt - 5 kg / 0,1 g - Basic

kr 919,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10030139

|

Modell: SBS-LW-5000/100

Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 2. mai
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.8

Basert på 25 anmeldelser

Sorter etter :

for 4 år siden Lagt ut på Expondo France

pese bokstaver digital

Akkurat det jeg trengte

Vis original anmeldelse

for 7 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Topp presisjonsvekter

Sannsynligvis av teknisk interesse og fordi jeg ønsket å fornye min gamle kjøkkenvekt, kjøpte jeg denne presisjonsvekten "Letter Scale SBS-LW-5000/100 Basic" fra Steinberg (på en annen plattform) Med et veieområde på opptil 5 kg med 0,1 gram - Denne vekten kan også brukes på kjøkkenet, den veier også veldig presist i gramområdet, noe som er fordelaktig for for eksempel lette ingredienser Jeg sjekket presisjonen med alle de kalibrerte vektene som er tilgjengelige for meg opp til en total på 1000 gram og ble totalt overrasket. Skalaen var supernøyaktig og viste et maksimalt avvik på 0,1 gram (med repetisjoner). Etter min erfaring er det bare dyre vekter som de fra "Kern" som kan gjøre dette. Dessverre kunne jeg ikke teste videre over 1000 g. Vekten har et tilstrekkelig stort veieareal på ca 15x15 cm og er laget av rustfritt stål. Den drives av 2 mikro (AA) batterier. Bakgrunnsbelysningen på skjermen er blå. Veieenhetene kan stilles inn i g, kg, oz, lb, tl, ct. Selv om selskapet "Steinberg" var helt ukjent for meg, gjorde navnet et veldig positivt inntrykk på meg. Skalaen er forresten korrekt beskrevet i tittellinjen på Amazon med en nøyaktighet på 5 kg / 0,1g. typebetegnelse er feil, Riktig navn er selvfølgelig "SBS-LW-5000/100 Basic" som på artikkelbildet.

Vis original anmeldelse

for 4 år siden Lagt ut på Expondo Germany

God pris ytelse

Virkelig god skala, veldig nøyaktig og enkel å bruke. Rett og slett strålende for våre behov.

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Italy

Godt produkt

Jeg bruker denne vekten på kjøkkenet. Godt kvalitetsprodukt, enkelt å bruke, rengjøre og oppbevare selv på trange steder. Den avtagbare stålplaten er veldig praktisk for bedre og raskere rengjøring. Nøyaktige, godt lesbare karakterer. Til denne prisen er det vanskelig å finne bedre.

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Italy

Flott produkt

Jeg bruker denne vekten hjemme, og jeg synes den er nøyaktig og bygget med gode materialer, langt overlegen de som brukes til husvekt. Å bli anbefalt

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Czech Republic

vekt

Den oppfyller kravene våre.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Amazon Italy

Utmerket presisjonsskala

Denne vekten er laget med kvalitetsmaterialer, enkel å bruke og lett å lese. Presisjonen er meget god, det er mulig å kalibrere ved hjelp av en prøvevekt. Anbefalt produkt

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Amazon France

Brevveier

Produkt som tilfredsstiller mine behov

Vis original anmeldelse

for 4 år siden Lagt ut på Amazon Italy

Presis, lett og kompakt

Utmerket produkt, oppfyller mine behov 100%. Veldig lett og liten, lett å oppbevare i en skuff, og også lett å rengjøre... Jeg bruker den til deigen min..

Vis original anmeldelse

for 4 år siden Lagt ut på Amazon Spain

Pålitelighet, image, effektivitet.

Veldig fornøyd med kjøpet av denne skalaen, effektivitet og tilstedeværelse til det maksimale. Og til en god pris. Jeg anbefaler det.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter