Trustpilot
Ingen anmeldelser Bli den første til å vurdere dette produktet

Sveiseoverall - Str XL - Blå

kr 819,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10021327

|

Modell: SWC01BXL

Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. onsdag 31. juli
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 819,00
3+
5%
kr 778,05
5+
10%
kr 737,10
10+
15%
kr 696,15
Viktige funksjoner
  • Trygg – flammebestandig bomullsoverall (OZ11) gir omfattende beskyttelse
  • Tilpasset passform – størrelse XL med en lengde på 165 cm og brystbredde på 44.5/49.5 cm
  • Effektivt – isolert, anti-dielektrisk trykknappsystem med beskyttende lag mot gnister
  • Lukket – nedfellbar krage med borrelås beskytter nakkeområdet
  • Praktisk – klafflommer på overkroppen for mindre utstyr
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Flammehemmende sveiseoverall til ditt verksted

Sveisedressen beskytter deg mot flammer fra nakke til ankler under sveising. Den omfattende beskyttelsesdrakten gir deg ikke bare beskyttelse, men også et høyt komfortnivå som gir deg maksimal bevegelsesfrihet. Det er overbevisende med sine mange gjennomtenkte detaljer som gjør arbeidet ditt enklere!

Full bevegelsesfrihet i arbeidsdressen

Sveisekjeledressen har en rekke flammeavvisende egenskaper som beskytter deg når du arbeider med en sveiser eller andre aktiviteter der brann er involvert. Materialet er laget av flammebestandig bomull (OZ 11) og omslutter hele kroppen din. Dette gir deg meget god grunnbeskyttelse ved sveisearbeid, som du bør komplettere med spesielt verneutstyr som sveiseforkle, sveisehansker og hodebeskyttelse. Også for andre aktiviteter på verkstedet hvor brann genereres eller brukes, er arbeidsdressen en omfattende beskyttelsesdrakt.
De isolerte trykknappene til sveiseoverallene er anti-dielektriske og dekket med et flammebestandig beskyttelseslag. Du kan effektivt beskytte nakken med en nedfellbar krage som du lukker sikkert med borrelås. Ermekantene er justerbare med trykknapper og er sydd for å være flamme- og varmebestandige. Dette betyr at du er godt beskyttet fra topp til tå mot effekten av flammer.
Hvis komfort, ikke bare pålitelig beskyttelse er viktig for deg, så er kjeledress det riktige valget. I tillegg til den komfortable bomullen, gir snittet på sveisedressen nok bevegelsesfrihet til å utføre alle aktiviteter uhindret. Den uanstrengte håndteringen av trykknappene og borrelåsene utfyller det positive helhetsinntrykket, det samme gjør de trykknappjusterbare mansjettene og elastisk linning. Kjeledressens gjennomtenkte design rundes av med klafflommer på overkroppen hvor du kan oppbevare tilbehør eller personlige gjenstander.
Merk: Når du velger den størrelsen som passer deg, vær oppmerksom på dimensjonene gitt i den tekniske tabellen!

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


Sorter etter :

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter