På salg

Gjenstand: EX10021436

|

Modell: X-STAR

Sveisehjelm - X-STAR

kr 1 099,00 kr 1 199,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Omfattende beskyttelse – for alle vanlige sveisemetoder
  • Samsvar med standarder – lysbeskyttelse i henhold til DIN 9-13 og DIN 4 samt UV-beskyttelse Opp til DIN 16
  • Synlighet - stort synsfelt på 93 x 43 mm
  • Rask – 2 sensorer med en responstid på imponerende 1/25000 s
  • Glatt overgang – justerbar forsinkelse på 0,1 - 1,0 s

PRODUKTBESKRIVELSE

Ha fri sikt til tross for sterkt lys med sveisehjelmen X-STAR

Dra nytte av gode optiske egenskaper, en veldig rask reaksjonshastighet og dens lette vekt og ta på deg X-STAR-sveisehjelmen når du sveiser! Enten du sveiser med elektroder eller dekkgass, beskytter den automatiske sikkerhetshjelmen deg pålitelig under alle vanlige sveisemetoder.

Den automatiske sveisehjelmen med effektive beskyttelsesfunksjoner

Den automatiske sveisehjelmen gir deg en justerbar lysbeskyttelsesbåndbredde på DIN 9-13 samt DIN 4. Ved hjelp av en selvtest kan du tilpasse lysbeskyttelsen optimalt til dine behov. Med en visningsrekkevidde på 93 x 43 mm kan du holde alle viktige detaljer i sikte. X-STAR-kassetten med lang levetid drives av solceller og inkluderer et utskiftbart CR2032-batteri med en driftstid på 5000 timer som backup.

Den ekstremt lette sveisehjelmen laget av syntetisk materiale veier kun 0,5 kg, så du kan bruke den uten problemer selv på lange jobber. Bare tilpass X-STAR til hodeformen din. I tillegg tilbyr sveisehjelmen deg en nakkebeskyttelse. Materialblandingen av polyamid og nylon som brukes er preget av høy slitestyrke og termisk dimensjonsstabilitet, slik at du kan bruke hjelmen lenge selv under tøffe forhold.

Med en veldig rask responstid på 1/25000 s fra lys til mørk, er du beskyttet mot skadelige lysbuestråler til enhver tid. Dette betyr at øynene dine ikke er for anstrengte og du trenger ikke en lang akklimatiseringsperiode for å fortsette sveisingen. Takket være enestående verdier for optisk klasse, spredt lys, homogenitet og synsvinkelavhengighet, er den automatiske sveisehjelmen forutbestemt for profesjonell bruk med sveiseutstyr.

Bruk sveisehjelmen til alle vanlige sveiseprosesser takket være den omfattende lysbeskyttelsen. Lysfølsomheten, forsinkelsestiden og mørkningsgraden kan tilpasses individuelt til den respektive sveiseprosessen. Hvis du vil utføre annet metallarbeid som sliping uten å ta av hjelmen, ty til GRIND-modus. Med den automatiske sveisehjelmen fra Stamos Welding Group har du alle dine muligheter, med beskyttelse!

TEKNISKE DETALJER