Trustpilot
(5) Anmeldelser

Plasmakutter - 65 A - 400 V - IGBT - HF tenning

kr 4 999,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10021418

|

Modell: S-PLASMA 60U

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. mandag 6. mai
Viktige funksjoner
  • Kraftig – maksimal skjærestrøm på 65 A
  • Oversiktlig – kontrollpanel med LED-display, trykkmåler og kontrollskive
  • Effektiv – moderne IGBT-inverter og HF-tenning
  • Nøyaktig – rask, deformasjonsfri skjæring opp til 22 mm materialtykkelse
  • Mobil – kompakte mål og bærehåndtak
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.2

Basert på 5 anmeldelser

Sorter etter :

for 8 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Full anbefaling.

I følge alle meningene på nettet om denne enheten, anbefaler jeg den også. Jeg leste mange positive bidrag, og dette fikk meg til å kjøpe en kutter. Jeg kan utvilsomt anbefale det videre og legge til en annen positiv mening om denne enheten. Rask levering, produktet ble levert dagen etter, godt pakket. Korte og presise instruksjoner med sikkerhetsmerknader. Veldig enkelt grensesnitt, enkel kontroll av enheten - alt er i orden. Når det gjelder skjæretesten, vil jeg legge ut en kort video på YT - den ser veldig bra ut.

Vis original anmeldelse

for 8 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Perfekt!

Plasmaskjæreren imponerte meg, for å være ærlig. Brukervennligheten er fantastisk - grensesnittet er så enkelt, jeg trengte ikke engang å tenke for mye på det. Men så prestasjonen! Galskap! Det rocket virkelig, og de tekniske dataene samsvarte fullstendig med virkeligheten, noe som virkelig overrasket meg. Manualen var også veldig godt utført og hjalp meg mye. Det er en lek å bruke, og ytelsen blåser deg vekk. Legg til den raske forsendelsen, den sikre emballasjen og den geniale manualen – perfekt!

Vis original anmeldelse

for 8 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Den beste kutteren

Veldig godt valg. Til å begynne med var jeg skeptisk fordi jeg ikke fant noen videoer om produktet, så jeg visste ikke hva jeg kunne forvente eller hvordan kuttet ville se ut. Jeg fant bare noen få anmeldelser på nettet. Og det er alt. Det som til slutt overbeviste meg om å kjøpe den var den relativt lave prisen, 65A og en veldig kraftig syklus. Noe som virket ganske utrolig for denne prisklassen. Imidlertid indikerte et lite antall positive meninger på Internett at parametrene så ut til å være realistiske, eller i det minste veldig nære de virkelige. Jeg kan bekrefte at dette er et veldig godt valg. Avhengig av arbeidet kan syklusen være kortere - men dette avhenger sannsynligvis av omgivelsesforholdene under sveising. Snittet er sprutfritt, alt er pent blåst ut. Den håndterer tykkere materialer veldig bra og raskt. Med ett ord, et produkt som virkelig er verdt oppmerksomheten din. Den bakre delen av huset knirker litt, men det kan forbedres - fordi hele enheten ser veldig solid ut. Enheten kom uten plugg, og den var ikke inkludert i settet (400V), som er ganske standard for 3P og til denne prisen har jeg ingen store klager, men det ville være bedre å ha det i settet. En annen fordel er den enkle kontrollen, ingen knapper - alt er lett under kontroll. For å oppsummere, DET ER VERDT DET!

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Ingen kommentar.

Vis original anmeldelse

for 6 måneder siden Lagt ut på Expondo Slovakia

plasmakutter 65 A

Riktig jordingskabel ble ikke levert, du finner ikke noe svar på dette problemet. En slags lenker et sted hvor det ikke fungerer, det gir hele denne butikken et dårlig image!

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter