Gjenstand: EX10012777

|

Modell: RC_CMM_04

Sjokoladesmelter - 6 x 1,5 l - opptil 412 °C - Royal Catering

kr 4 799,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Sjenerøs – høy kapasitet på 6 x 1,5 l
  • Presis – temperaturjusterbar opp til 412 °C på den elektroniske kontrolleren
  • Praktisk – med 2 kraner for drenering av vann og damp
  • Kraftig – apparatet varmes raskt opp med 1500 W
  • Enkelt – takket være et oversiktlig kontrollpanel

PRODUKTBESKRIVELSE

Sjokoladesmelter for kremet 6 x 1,5 l sjokolade

Sjokolade, muffins, brownies eller en smelte-i-munnen-glasur: hva lager du i dag? Bruk sjokoladesmelteren fra Royal Catering til å lage mange deilige kreasjoner. Smelting sørger for at sjokoladen får en vakker glans etter at den er avkjølt. Den søte fristelsen har den perfekte konsistensen. Enten den er ren, for videre bearbeiding eller som glasur til kaker eller softis - det er ingen grenser for fantasien. Med Royal Catering, din nettbaserte spesialforhandler for cateringutstyr, kan du lage mat som proffene!

Sjokoladesmelter med nøyaktig temperaturinnstilling

Sjokoladesmelteren har en finish av høy kvalitet og er med en kapasitet på 6 x 1,5 l perfekt egnet for profesjonelle cateringbedrifter. Med dette apparatet kan du raskt smelte sjokolade og holde den flytende massen varm enkelt. Bruk den elektroniske temperaturregulatoren til å stille inn ønsket varme opp til 412 °C. Takket være en effekt på 1500 W varmer apparatet raskt og pålitelig.

Sjokoladevarmeren har 2 kraner. Du kan bruke disse til å tappe av overflødig vann eller damp. Takket være sitt kvalitative materiale er Royal Catering elektriske sjokoladesmelter ekstremt robust, effektiv og veldig enkel å rengjøre.

TEKNISKE DETALJER