(10) Anmeldelser

Popcornmaskin med vogn - rød

kr 6 399,00
Prisen inkluderer merverdiavgift

Gjenstand: EX10010088

|

Modell: RCPW-16E

Populært produkt
personer som nylig har sett på dette produktet
Prisen inkluderer merverdiavgift

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 6-9 dager

100 % sikker betaling

* Betalingsmåter kan variere fra land til land

  • Arbeidsytelse på 16 liter per time (hvilket utgjør ca. 5 kg popcorn)
  • Innvendig opplyst
  • Med vogn for fleksibel bruk
  • Kasserolle med teflonbelegg
  • Oppvarmet bunnplate
  • Rustfritt stål

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.7

Basert på 10 anmeldelser

4 years ago Opprinnelig publisert på amazon

alt fint!

på en festival

Vis original anmeldelse

last month expondo-kunde

Popcornvogn rød

Stilig og enkel å bruke. Bra mail.

Vis original anmeldelse

2 years ago Opprinnelig publisert på amazon

Komplimenter

Flott produkt

Vis original anmeldelse

6 years ago Opprinnelig publisert på amazon

Semi-profesjonell maskin

Jeg forventet ikke ultra-dyre maskiner, jeg er veldig fornøyd med kvaliteten. Instruksjonene var ikke klare (kokosolje og så sukker? Noen vil like det. Her, solsikkeolje og salt), men det tar ikke noe spesielt. Du må være nøye med å rengjøre (bruk svært aggressive rengjøringsmidler, oljen karboniserer og harskner), de bevegelige delene kan heldigvis demonteres. Jeg fant kabelen for kort for en gjenstand med en tralle, laget for å være båret rundt. Jeg laget en 6 meter forlenger, med 2,5 mm kabel og kvalitetskontakt. Tynnere kabler eller, enda verre, med adaptere, har en tendens til å varmes opp. Det er ikke trygt. Tilbehøret er ubetydelig... og padlen, hvis den blir liggende inne i maskinen mens den er på, deformeres på grunn av varmen. Kjøpte scoop av bedre kvalitet. Vi har også popcorn i mikrobølgeposer, men alle ser på posen... og foretrekker den som er laget av denne maskinen. Jeg også.

Vis original anmeldelse

2 months ago expondo-kunde

Mage

Maskinen kom i tide og er av god kvalitet. Montering kan gjøres innen 30 minutter. Visuelt sett er popcornmaskinen et absolutt høydepunkt og teknisk sett fungerer alt perfekt for oss også. Produksjonshastigheten passer godt til vår tiltenkte bruk og doseringen av ingredienser nevnt i manualen resulterer i et popcorn som alle har hatt glede av så langt.

Vis original anmeldelse

10 years ago Opprinnelig publisert på amazon

Flott maskin

Maskinen fungerer veldig bra og er relativt enkel å rengjøre. Den lager også popcorn ganske raskt, så den kan også brukes på fest.

Vis original anmeldelse

9 years ago Opprinnelig publisert på amazon

fortryllet

Oppfylte forventningene. Det er nøyaktig det samme som beskrevet, størrelse og vekt. Jeg anbefaler det .

Vis original anmeldelse

10 days ago expondo-kunde

Som beskrevet

Maskinen fungerer som beskrevet, kom en dag før skjema i to separate pakker. Etter å ha satt sammen vognen gjorde vi en test for å se hvordan den fungerte. Den varmes raskt opp, og du må passe på å ikke la den stå noen sekunder for lenge da du risikerer å brenne popcornet. Basen har også oppvarming for å holde det allerede lagde popcornet varmt. jeg er fornøyd

Vis original anmeldelse

last year Opprinnelig publisert på amazon

Qupeebe-maskin, men..

Suveren maskin, gjør en kjempejobb, bare hyllen på siden mangler feste på toppen! , med liten vekt går den i stykker, må sees igjen, derav min vurdering på 4.

Vis original anmeldelse

9 years ago Opprinnelig publisert på amazon

Jaja!

Maskinen og bilen er av meget høy kvalitet. Dimensjonene er selvfølgelig enorme, men tingen ser flott ut: garantert en filmatisk følelse. Den første porsjonen med popcorn vil ikke være tilgjengelig før jul, så jeg oppdaterer anmeldelsen deretter 28.12.2013: Sodele, de første 4 popcornkveldene er over og det er på tide å justere anmeldelsen! Hvordan har delen vist seg i praksis? Først og fremst: positivt – du kan ikke si noe om optikken. Maskinen ser virkelig profesjonell ut med tralle og er et blikkfang. Selvfølgelig trenger du litt plass...- Pocornet smaker helt fantastisk! Vi bruker sommerfuglkorn, melis og spesielt popcornsmør (med karoten) Negativt – Jeg må dessverre ta tilbake at det er ganske høy kvalitet! Første gang jeg rengjorde den, skar jeg hånden ganske stygt fordi metalldelene inni var skarpe. Det verste er lokket! Enkelt forkrommet et stemplet stykke metallplate. Det er mye fikling hvis du vil flytte på lokket fordi det er laget i ett stykke. Hvorfor koblet du ikke bare lokket i to deler med et hengsel? da forblir bakdelen lukket og frontdelen ville løftet seg mye lettere når popcornet er klart.- Gryten er montert for høyt! Hvis du vil legge til mer etter den første belastningen, må du forholde deg til lokket beskrevet ovenfor og den varme gryten. Hvis du da - etter at du har lagt smøret eller fettet i kjelen og venter et øyeblikk til det er oppvarmet - vil helle i kornene med sukkeret, har du knapt mellomrom mellom taket og kjelen (igjen fikler med lokket!) for å fylle den ut uten søl.- Fare for forbrenninger!! Gryten er sammenleggbar og holdes kun på plass av en metallstropp, som slites ut etter svært kort tid. Følgende skjedde med meg på det fjerde lasset: Fettet var allerede inne og veldig varmt. Når du åpner lokket - bollen med korn og sukker med en hånd - bretter den dumme kjelen med det kokende varme fettet seg rett og slett ned av seg selv og alt fettet skyter ut!!!! Det er virkelig et mirakel at jeg ikke brant meg stygt!! Grytekluten er en SPØK!! Må definitivt fikse det, det er virkelig farlig!!- Andre anmeldere har allerede kommentert potten. Haha jeg trodde de bare renset gryta feil! Jeg har ofte laget karamell i teflonpanne. Hvis det virkelig er noe sukker til overs, lar du bare pannen stå med varmt vann i en time, så løser det seg opp av seg selv. Men: Det fungerer ikke her! Å kalle belegget for Teflon er en spøk!! Du KAN rett og slett IKKE rense kjelen etter å ha laget popcorn!! Uansett gjenstår det et brent lag som ikke kan fjernes!!!Hva kan du si oppsummert?? Maskinen ser flott ut og lager veldig gode popcorn. (5 stjerner) Det er ikke akkurat billig. Derfor skjønner jeg ikke hvorfor du ikke skal investere noen euro mer for et skikkelig lokk, et solid feste til gryten og en gryte som er lett å rengjøre! (1 stjerne) Da ville dette produktet absolutt fortjent en toppkarakter. Så bare gjennomsnittet gjenstår: 3 stjerner

Vis original anmeldelse
Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
4.4
stjerner på Trustpilot
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter