Trustpilot

Popcornmaskiner

Når du skal tilby snacks som de aller fleste liker, som i tillegg er enkle å tilberede og som heller ikke er særlig dyre å tilberede, er popcorn en klar vinner i den store snackskonkurransen. Med Royal Caterings popcornmaskiner tilbyr du ikke bare dine gjester og kunder velsmakende snacks, men sjarmerer dem også med maskinenes tiltalende design. Maskinene er utviklet for profesjonelt bruk og kan produsere opptil 16 liter popcorn i timen. Kjøp din nye popcornmaskin fra expondo i dag - gratis frakt er selvfølgelig inkludert i kjøpet! 

 

Popcornmaskiner for profesjonell bruk

Royal Caterings popcornmaskiner er laget for profesjonell bruk, og med disse popper du en porsjon popcorn på bare et minutt. Retrodesignet er ikke bare en fryd for øyet, men er også veldig enkel å bruke. Det er laget av rustfritt stål, noe som gjør at de er både slitesterke og lett å rengjøre. I tillegg har alle våre popcornmaskiner uttakbare gryter med teflonlag som hindrer at noe brenner seg under all poppingen.

Popcornmaskiner brukes i alle situasjoner og steder der mikrobølgepopcorn eller å lage popcorn med panne rett og slett ikke er nok – altså der det er stor etterspørsel og der du ønsker å maksimere effektiviteten. Takket være de sterke varmeelementene i Royal Caterings maskiner når de raskt arbeidstemperatur og yter konstant på et høyt nivå. Du finner popcornmaskiner i praktisk talt alle kinoer og fornøyelsesparker du besøker, men popcorn er også en favoritt på barneselskap og også som snacks til ulike arrangementer. Enten du planlegger å sette opp en markedsbod eller imponere gjestene dine på neste store fest, kan du være sikker på at Royal Caterings popcornmaskiner leverer! Sjekk også ut våre festlige milkshakemaskiner for ulike kalde drikker og bli en mester i å organisere fester og arrangementer med pannekakepanner og partytelt !

 

Hvordan lage perfekt popcorn?

Popcorn har sin opprinnelse i det aztekiske imperiet, hvor popcorn var en del av deres seremonier og også ble brukt som smykker for kvinner. På midten av 1800-tallet ble popcornmaskinen oppfunnet i USA, og helt siden kinoer ble introdusert på begynnelsen av 1900-tallet har etterspørselen etter dette vært stor over hele verden. Suksessen til popcorn er ikke bare basert på den deilige smaken som oppnås under prosessen, men avhenger også i stor grad av de lave produksjonskostnadene.

Takket være det strålende designet laget av Royal Catering i Tyskland, er det å lage popcorn „piece of cake“ med popcornmaskinene vi selger. Alle våre popcornmaskiner har også automatisk temperaturkontroll, og den hendige popcornøsen og målebeger følger naturligvis med på kjøpet. I Norge er det vanlig å ha popcorn med salt og smør på, men du kan også imponere dine kunder og gjester med forskjellige søte popcornvarianter eller helt nye smaksopplevelser. Du kan for eksempel gi popcornet ulike smaker med ulike krydder, eller dyppe det ferdige popcornet i smeltet sjokolade med Royal Caterings sjokoladesmelter!  Du kan da holde de ferdige popcornporsjonene varme og deilige med Royal Caterings varmende utstillinger, slik at du ikke trenger å ha det så travelt hvis etterspørselen uventet stiger til nye høyder!