Gjenstand: EX10010623

|

Modell: RCPS-380/180

Pizzaspade - Rustfritt stål - 38 cm

kr 1 199,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Lengde 38 cm
  • Bladoverflate 20 x 18 cm
  • Rustfritt stål med trehåndtak
  • Nettovekt 0,55 kg
  • Brannskadebeskyttelse / Eksepsjonell stabilitet
  • Enkel å rengjøre / Grep på 2,5 cm diameter

PRODUKTBESKRIVELSE

Pizzaspad RCPS-380/180 fra Royal Catering er spesialdesignet for profesjonell bruk i kantiner, kjøkken, restauranter, barer og bakerier. Den kan også brukes hjemme, for eksempel ved grillfester eller familiefeiringer. Den totale lengden på 38 cm gjør pizzaspaden enkel i bruk og beskytter brukeren mot brannskader mens de putter pizzaen i ovnen.

Spaden har en total lengde på 38 cm og er perfekt for servering av mat, samt for steking av mat i ovner og griller som ikke er for dype. Pizzaspaden lar deg enkelt smette alt av bakevarer inn i og ut av ovnen. Dette sørger for en rask og enkel tilberedning av maten.

Spadens blad har en romslig flate på 20 x 18 cm og lar deg bære pizzaer av samme størrelse. Bladets overflate er glatt og slank, men solid bygget. Dette sørger for at bæring og innføring av rå deig heller ikke er noe problem.

Pizzaspaden er lettstelt, og laget av rustfritt stål. Trehåndtaket beskytter hendene dine mot varmen fra ovnen. Til tross for det robuste materialet og den totale lengden på 38 cm, veier pizzaspaden kun 0,55 kg. Den lave vekten og grepet på 2,5 cm diameter sørger for en særdeles enkel betjening.

Håndtaket på pizzaspaden RCPS-380/180 har en lengde på 15 cm og beskytter hendene dine mot brannskader, da de ikke kommer i kontakt med varmen fra ovnen. Dette betyr at du trygt og enkelt kan ta ut pizza, brød eller andre bakevarer fra ovnen og servere dem rykende ferske til kundene dine.

TEKNISKE DETALJER