Trustpilot
(14) Anmeldelser

Kommersiell frityrkoker - 13 liter - 3 200 W - tappekran - kald sone

kr 2 299,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10011171

|

Modell: RCEF-13EHB

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 1. august
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 2 299,00
3+
5%
kr 2 184,05
5+
10%
kr 2 069,10
10+
15%
kr 1 954,15
Viktige funksjoner
  • Stor kapasitet på 13 liter og 3 200 watt for store mengder fritert mat – bare én omgang kreves for å lage store porsjoner
  • Temperaturspenn på 60–200 °C – ideelt for ulike typer mat som for eksempel «fish and chips»
  • En kald sone hindrer synkende matpartikler fra å brenne, opprettholder den naturlige smaken på oljen og bidrar til å redusere kostnadene
  • Rustfritt stål trenger lite vedlikehold og er resistent mot korrosjon
  • Tappekranen gjør det mulig å tømme oljen på en renslig og enkel måte
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Kommersiell frityrkoker - 13 liter - 3 200 W - tappekran - kald sone

Den elektriske, kommersielle frityrkokeren RCEF-13EHB fra Royal Catering er det perfekte kjøkkenutstyret. Tankens kapasitet på 13 liter og 3 200 watt gjør enheten ideell til profesjonell bruk i restauranter, snackbarer og matvogner. Royal Catering, din nettbutikk for serveringsutstyr og kjøkkenutstyr, tilbyr denne frityrkokeren med en velutviklet funksjonalitet, praktisk design, samt enkel betjening og vedlikehold.
Den kommersielle frityrkokeren er utstyrt med en 13-liters tank, som kan fylles med opptil 9,5 liter olje. Dette lar deg raskt og enkelt fritere store mengder med pommes frites, kyllingvinger, løkringer eller reker på en gang. Takket være den justerbare temperaturen på 60–200 °C, kan du tilberede nesten alle mattyper – både ferske og frosne – slik at de får en perfekt sprøhet. Tydelige og synlige indikatorer lyser når apparatet er varmt eller når oljen har oppnådd optimal temperatur. Termostaten opprettholder konstant ønsket temperatur, og holder energibruken på et lavt nivå.
Med en effekt på 3 200 watt, når oljen raskt ønsket temperatur, og det er mulig å tilberede store mengder perfekt stekt mat på kort tid. Den integrerte kaldsonen sikrer også raskere oppvarming og forhindrer at matpartikler som synker til bunns blir svidd. Dette holder oljen fersk lenger og beskytter maten mot dannelse av akrylamid. Kroken på frityrkokerens kurv er standard, og lar fettet renne av maten og avkjøle seg etter behov.
Den elektriske frityrkokeren er laget med sikkerhet i fokus, for å unngå ulykker. Apparatet slår seg av automatisk dersom varmeelementet ikke er plassert riktig. Den termiske sikringen beskytter også apparatet mot overoppheting. Kurven har et varmeavstøtende håndtak som beskytter brukeren mot å brenne seg mens friteringen pågår. Gummiføttene sikrer stabilitet og forhindrer at frityrkokeren lager riper på kjøkkenets overflater.
Den elektriske frityrkokeren er laget av rustfritt stål. Dette høykvalitets-materialet er svært holdbart og resistent mot rust. Takket være dets hygieniske og smaksnøytrale egenskaper, er det også velegnet for tilberedning av mat. De glatte overflatene er også veldig enkle å rengjøre. En annen bonus er tappekranen, som gjør at du på en økonomisk og rask måte kan drenere gammel olje fra beholderen. Det medfølgende lokket beskytter frityrkokeren fra smuss og forurensning når den ikke er i bruk.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.7

Basert på 14 anmeldelser

Sorter etter :

forrige måned Lagt ut på Expondo Sweden

Super god og rask

Brukt på fest med 45 personer og det gikk bra og raskt. Lastet med 1,5 kg pommes frites om gangen.

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Czech Republic

Flott

Veldig bra

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo France

frityrkoker

god frityrkoker ingenting å rapportere Jeg anbefaler det

Vis original anmeldelse

for 10 måneder siden Lagt ut på Expondo Austria

Frityrkoker - 13 liter

Gjør det den skal. Godt håndverk. Enkel å rengjøre

Vis original anmeldelse

for 11 måneder siden Lagt ut på Expondo Italy

Ingen kommentar.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo France

13 liters frityrkoker

Frityrkokeren er ganske stor, godt ferdig, som veldig ofte er tilfellet med den kongelige cateringprodusenten, men kurven er ganske liten sammenlignet med frityrkokeren på grunn av den doble veggen for å forhindre at sistnevnte blir for varm, tror jeg vi kan lage ca 1,5 kg pommes frites om gangen, det er en veldig god maskin

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Amazon France

Jeg liker denne frityrkokeren. Varmer godt.

Varmer godt og gir meg fine, sprø pommes frites.

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo France

Super fornøyd med kjøpet mitt

Samsvarer med beskrivelsen, godt ferdig, gir virkelig inntrykk av profesjonelt utstyr. Meget stor oljekapasitet, gigantisk kurv. Perfekt for å lage pommes frites til mange mennesker samtidig.

Svar fra

Takk for dine positive og oppmuntrende ord. Vi ser frem til å hjelpe deg med å ta handling og nå dine mål fremover. Ha en flott dag !
Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Amazon Spain

Størrelse

Enkel å bruke og rengjøre

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Amazon France

Super

Utmerket kvalitet, lett å rengjøre, og til måltider takk for at du går tilbake til frityrkokeren en porsjon pommes frites til 6 gode spisere på den andre siden med et lager olje.

Vis original anmeldelse

Ofte stilte spørsmål

Hvilken olje bør jeg bruke til denne frityrkokeren?

De beste og sunneste oljene for fritering er oljer med høyt røykepunkt, grunnet deres høye temperatur-egenskaper for matlaging.

Holder frityrkokeren en konstant temperatur slik at den ikke overopphetes under langvarig bruk?

Termostaten opprettholder konsekvent frityrkokerens angitte temperatur.

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter