På salg

Gjenstand: EX10012598

|

Modell: RCFW 460PRO

Kjøttkvern - Retur - Rustfritt stål - 420 - 460 kg/t - Royal Catering

kr 11 099,00 kr 16 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Brukervennlig – enkel å bruke takket være reversfunksjon
  • Kraftig – 550 W motor behandler pålitelig 420 - 460 kg/t kjøtt
  • Variabel – 2 perforerte skiver for fin og grov kjøttbehandling
  • Sikker – sklisikre gummiføtter muliggjør problemfritt arbeid
  • Enkel å rengjøre – uanstrengt å rengjøre materialene

PRODUKTBESKRIVELSE

Kvernen for store mengder fra 420 - 460 kg/t

Med Royal Catering sin kjøttkvern kan du behandle mat raskt og enkelt. Enheten kverner hele 420 - 460 kg/t - ideell for kommersiell bruk i slakterbutikker eller restauranter.

Kjøttdeig eller grønnsaksdeig for grønnsakspølser eller fint pølsekjøtt

Takket være det allsidige tilbehøret; ulike perforerte plater, en kjøtttamper, du kan lage dine egne hamburgere, pølser og andre kjøttprodukter. Den elektriske kjøttkvernen behandler også andre matvarer som tomater, nudler, chilipepper eller tørket frukt. De 2 perforerte skivene med varierende hullstørrelse og en plastglider gjør det lettere for deg å jobbe raskt og sikkert.

Slå på kjøttmaskinen med den elektromagnetiske bryteren. Den vil begynne å kjøre. I tillegg har enheten en reversfunksjon. Med denne kan du enkelt løsne fast mat hvis apparatet er blokkert.

For hver omgang skyver 550 W-maskinen kjøttet kraftig over ormeskaftet mot det skarpe tverrbladet. Massen går så gjennom en av de 2 perforerte skivene. Resultatet blir et jevnt hakket produkt som kan behandles optimalt.

Kjøttkvernen opererer med et støynivå på kun 85 dB. Dette sikres av huset i rustfritt stål og gummiføtter som absorberer vibrasjoner. The non-slip rubber feet also hold the mincer securely on all surfaces. Apparatet i rustfritt stål har en finish av høy kvalitet og er spesielt slitesterk. Den demonteres raskt og enkelt for grundig rengjøring - ideell for de høye hygieneretningslinjene i storkjøkkenbransjen.

TEKNISKE DETALJER