Trustpilot
På salg
(8) Anmeldelser

Kjøttkvern i rustfritt stål - baklengsfunksjon - 140 kg/t

kr 3 399,00 kr 3 899,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10010741

|

Modell: RCFW 140-850ECO

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Leveranse ca. torsdag 2. mai
Viktige funksjoner
  • Enkel bruk takket være baklengsfunksjon
  • Høy ytelsesgrad: 140 kg/t
  • Lett å flytte på
  • Praktisk kjøttpresse i plast
  • Stabile gummiføtter
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.6

Basert på 8 anmeldelser

Sorter etter :

forrige måned Lagt ut på Expondo United Kingdom

Wow 👌

Veldig bra og høy kvalitet

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Switzerland

Evaluering

Topp produkt til denne prisen!

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Czech Republic

kjøttkvern

Denne kjøttkvernen er en katastrofe. Utrolig bråkete. Slipeanordning passer ikke. Hodet kan ikke nå kvernen. Kvernen overopphetes ekstremt etter bare noen få minutters sliping.

Svar fra

Takk for din anmeldelse. Tilbakemeldingen din har bidratt til ikke bare å løse problemet ditt, men også til å forbedre tjenestene våre, ettersom vi nå har iverksatt tiltak for å forhindre at problemet oppstår igjen. Takk igjen - vi visste at vi kunne gjøre det sammen.
Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Poland

En solid, massiv maskin, gjennomtenkt og enkel. Den veier sin egen vekt, men tar ikke mye plass. Lett å vaske og holde ren. Den er mye mer stillegående enn kommersielle produkter for hjemmebruk. Et stort kjøttbrett og sklisikre føtter er et pluss. jeg anbefaler

Vis original anmeldelse

for 26 døgn siden Lagt ut på Expondo Spain

Rått

Service og kvalitet på 10. Det var verdt å finne denne siden. Veldig gode produkter og stor variasjon. Uten tvil den beste siden. Jeg vil kjøpe igjen

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo United Kingdom

140 kg/t kjøttkvern

En profesjonell maskin til hjemlige kjøkkenpriser. Suveren, solid konstruksjon i rustfritt stål med en motor som er veldig kraftig, men likevel stillegående.

Vis original anmeldelse

for 6 måneder siden Lagt ut på Expondo United Kingdom

Flott kjøp

Definitivt et steg opp fra min forrige grunnleggende kjøkkenhakker. Skjærer lett gjennom frosne biter. Verdt det hvis du leter etter noe å jobbe hardere og raskere på.

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Germany

Bra med unødvendige svakheter

Det gode bildet skjemmes kun av små ting. Perforerte skiver og kniver er ikke laget av rustfritt stål eller INOX stål, i motsetning til resten av maskinen. Bearbeidingen av kuttesettene er heller ikke optimal, jeg måtte gi et kuttesett (hullskive pluss kniv) for sliping og sliping fordi disse ikke var planlagt. Monteringen av kniven på skruen krever også minimal etterarbeid. Ellers var maskinen godt pakket og levert raskt og gir et solid inntrykk, tror jeg kommer til å ha glede av den lenge, resultatet er fantastisk. Godt å vite: Perforerte skiver og kniver str. 10/12

Svar fra

Hei, takk for at du gjorde oss oppmerksom på problemene med kjøttkvernen. Vi beklager ulempene dette medfører. Vi tok umiddelbare tiltak for å løse bekymringene du reiste, og vi har gitt deg en delvis refusjon for problemene du opplevde med produktet. Tilbakemeldingen din hjelper oss å forbedre oss, og hvis vi kan hjelpe deg, vennligst gi oss beskjed.
Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter