På salg

Gjenstand: EX10011941

|

Modell: RC-BMG430

Gas Bain Marie - 3300 W - GN 6 x 1/3 - 0,03 bar - G30

kr 4 899,00 kr 7 599,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Kraftig - effekt på 3300 W og 0,03 bar maksimalt trykk
  • Allsidig - rommer ulike forskjellige retter samtidig takket være 6 GN-beholdere
  • Trygt - holder maten varm i vannbadet og forhindrer forbrenning
  • Hygienisk - enkel å rengjøre takket være glatte overflater
  • Holdbar - høykvalitets utførelse og robuste materialer som rustfritt stål + galvaniserte aluminiumsplater

PRODUKTBESKRIVELSE

Gas bain marie for et bredt utvalg av perfekt varm mat

Gas bain-marie RC-BMG430 fra Royal Catering er perfekt for å holde maten varm og holde den på riktig temperatur i lange perioder. De 6 Gastronorm-beholderne kan inneholde alle komponentene i et måltid eller ulike retter som kjøtt, fisk, grønnsaker, ris, poteter og sauser ved ønsket temperatur uten at det blir brent. Matvarmeren er perfekt egnet for å dekke behovene til ethvert eksklusivt serveringssted og restauranter, hoteller, kantiner, buffeer, snackbarer, spisesteder eller aldershjem og sykehus.

Den kraftige bain marie fra Royal Catering

Gas bain marie fungerer ved hjelp av konveksjonsprinsippet: Et varmeelement varmer vannet mellom enheten og GN-beholderen slik at varmen overføres til beholderen. Dette gjør at kan varme opp delikate retter, men også holde dem varme over lang tid uten å brenne rettene.

Bain marie imponerer med sitt store fyllingsvolum. De 6 GN-beholderne GN 6 x 1/3 med lokk er 150 mm dype og kan hver inneholde en stor mengde mat som kan varmes opp eller holdes varm. Dette er spesielt fordelaktig når du tilbereder mat til store arrangementer eller i rushtiden i restauranter, kantiner eller hoteller. Andre GN-beholdere med en maksimal dybde på 150 mm kan også brukes i bain-marie og kombineres i forskjellige konfigurasjoner.

Det effektive varmeelementet på 3300 W varmer raskt opp vannet til ønsket temperatur. Kontrollknappen aktiverer den automatiske termostaten som muliggjør presis temperaturkontroll opp til 100°C. Gas bain marie drives av en kombinasjon av propan og/eller butangass via en G30-gassforbindelse med et maksimalt trykk på 0,03 bar.

Gas bain-marie har et sofistikert design som gjør at det er lite vedlikehold ved denne enheten. Den rustfrie stålkonstruksjonen av høy kvalitet er holdbar og motstandsdyktig mot korrosjon. Materialet er ufarlig for helsen og er lett å rengjøre takket være de svært glatte overflatene, noe som gjør det spesielt hygienisk. Rustfritt stål har også utmerket tretthet og slagfasthet. Gummiføtter sørger for ytterligere stabilitet og forhindrer riper på arbeidsflaten.

Merk: Denne enheten selges i CZ, DK, FI, FR, BE, HU, IT, NL, NO, SE og GB.

TEKNISKE DETALJER