(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10012092

|

Modell: RC-CMM287

Churros-maskin - 5 L - Royal Catering

kr 21 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Brukervennlig - churros gjort enkelt
  • Fleksibel - kan brukes til food trucks eller mobile boder
  • Høy kvalitet - høy standard takket være Rustfritt stål
  • Ergonomisk - komfortabelt håndtak for enkel betjening
  • Praktisk - vertikalt design sparer plass på arbeidsstasjonen din

PRODUKTBESKRIVELSE

Churros maker - et høydepunkt på ethvert matarrangement!

Har du en food truck, bakeri eller restaurant og vil tilby noe spesielt og utenom det vanlige? Da er churros-maskin RC-CMM287 fra Royal Catering det perfekte valget for deg! Med churrosmaskinen kan du produsere disse ekstraordinære bakverkene på kort tid og i høyeste kvalitet! Et deilig blikkfang for enhver anledning, fra matfestivaler til hverdag.

Velsmakende, enkel, høy kvalitet - churros maker!

Churros-maskinen er like enkel i bruk som den er effektiv. Opptil 5 L deig kan helles i bollen. Deigen presses deretter i form ved hjelp av den ergonomiske spaken. Deretter er den klar til steking. Sylinderen har en diameter på 140 mm og en høyde på 320 mm. Levering inkluderer 5 ulike fyllingsinnlegg.

Takket være den ergonomiske spaken er det svært behagelig å bruke pressen selv på lange arbeidsdager. Den Rustfritt stål churros-maskinen oppfyller ikke bare de høyeste standardene for kjøkken, men er også spesielt holdbar og enkel å rengjøre. Den vertikale utformingen gjør den fin å bruke i trange omgivelser, da den tar svært lite plass og er derfor optimal for food trucks eller boder.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


1.0

Basert på 1 anmeldelse

01.06.2023

Machine inadaptée à la production de Churros. La cuve à Churros située au dessus du bain d'huile est trop haute et les churros provoque une marre d'huile autour de la machine, sans compter les éclaboussures (je me suis brulé à plusieurs reprises). Cette machine est un véritable danger et la friteuse est plutôt adaptée à de la frite (23 litres mais en profondeur avec une surface trop faible). Je vais probablement mettre à la poubelle mon investissement.