Gjenstand: EX10012093

|

Modell: RC-CMM285

Churros-maskin - 3 L - Royal Catering

kr 20 999,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Brukervennlig - churros gjort enkelt
  • Fleksibel - kan brukes til food trucks eller mobile boder
  • Høy kvalitet - høy standard takket være Rustfritt stål
  • Ergonomisk - komfortabelt håndtak for enkel betjening
  • Praktisk - vertikalt design sparer plass på arbeidsstasjonen din

PRODUKTBESKRIVELSE

Churros maker - et høydepunkt på ethvert matarrangement!

Har du en food truck, bakeri eller restaurant og vil tilby noe spesielt og utenom det vanlige? Da er churros-maskin RC-CMM285 fra Royal Catering det perfekte valget for deg! Med churrosmaskinen kan du produsere disse ekstraordinære bakverkene på kort tid og i høyeste kvalitet! Et deilig blikkfang for enhver anledning, fra matfestivaler til hverdag.

Velsmakende, enkel, høy kvalitet - churros maker!

Churros-maskinen er like enkel i bruk som den er effektiv. Opptil 3 L deig kan helles i bollen. Deigen presses deretter i form ved hjelp av den ergonomiske spaken. Deretter er den klar til steking. Sylinderen har en diameter på 140 mm og en høyde på 200 mm. Levering inkluderer 5 ulike fyllingsinnlegg.

Takket være den ergonomiske spaken er det svært behagelig å bruke pressen selv på lange arbeidsdager. Den Rustfritt stål churros-maskinen oppfyller ikke bare de høyeste standardene for kjøkken, men er også spesielt holdbar og enkel å rengjøre. Den vertikale utformingen gjør den fin å bruke i trange omgivelser, da den tar svært lite plass og er derfor optimal for food trucks eller boder. Reset-knappet gir ytterligere sikkerhet.

TEKNISKE DETALJER