B-varer Konveksjonsovn for plassering på benk - timer - inkluderer 4 brett

Artikkelnummer EX20010734 / Modell: RCCO-2.0

B-varer Konveksjonsovn for plassering på benk - timer - inkluderer 4 brett

 • Artikkelnummer EX20010734
 • Modell: RCCO-2.0
 • I produktserien siden: 2018
 
 
 
Statt: 6889,00 NOK Du sparer 1377,80 NOK 5511,20 NOK

Nettopris inkl. toll og frakt*

Betal inntil 24 avdrag av 252,36 NOK med Klarna

Lær mer

Varen er på lager, leveringstid ca. 9-12 virkedager

B-varer

Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Rabatt: 20%

Konveksjonsovn for plassering på benk - timer - inkluderer 4 brett

RCCO-2.0 fra Royal Catering er en konveksjonsovn for plassering på benk som har to vifter som gir effektiv luftsirkulasjon for rask og jevn baking. Ovnen er perfekt for pizzarestauranter, kaféer, snackbarer, bistroer, food trucks, bensinstasjoner og til og med ditt hjem. Gjør ditt utstyr for matlaging komplett og få større kapasitet uten å miste verdifull plass på kjøkkenet.

"

Kompakt konveksjonsovn med mange bruksområder

 

Et bredt spekter av bruksområder – konveksjonsovnen ligner mye på en tradisjonell ovn, og kan derfor benyttes til å lage mange ulike matretter. Konveksjonsovnen er ideell for å tilberede mat som nuggets, kyllingvinger, potetbåter, pommes frites, pizza, gryteretter og varme ostesmørbrød.

 

Varmeelementet har en effekt på 2 400 watt, og varmluftssystemet består av to vifter som sørger for jevn tilførsel av varme til maten. Maten er konstant omringet av varm luft, og tilberedes jevnt og raskt. Konveksjonsovnen gjør det mulig å tilberede mat på mer enn én stekeplate av gangen, uten å måtte snu platene underveis eller bytte om på dem. Du kan for eksempel steke fire pizzaer på en gang.

Fordeler ved varmluft:

 • Raskere tilberedning
 • Jevne stekeresultater
 • Flott bruning av maten
 • Økonomisk energiforbruk
 

Modellen som tilbys her har en automatisk termostat som kan justeres mellom 0 og 300 ° C og alltid holder den forhåndsinnstilte temperaturen. Energiforbruket holdes derfor lavt. Knappen lar deg justere temperaturen i trinn med 50 ° C forskjell.

 

Ovnens timer lar deg justere steketiden fra 0 til 120 minutter, med 20-minutters intervaller. Når tiden har gått, slår ovnen seg automatisk av. Dette gir deg frihet til å fokusere på andre aktiviteter mens maten steker, og du trenger ikke å bekymre deg for at maten skal bli svidd. Du kan selvfølgelig også tilberede mat uten å bruke timeren.

 

I leveransen følger det med fire matchende aluminiums-stekebrett, et avtakbart håndtak og holdere til brettene. Grunnet de støttende holderene, er det mulig å justere hyllene i høyden og stekeplatene er enkle å plassere, noe som gjør det enkelt å ta mat inn og ut av ovnen. Stekeplatene passer ypperlig til pizza med en maksimal diameter på 32 cm. Avstanden mellom sporene Hvor platene kan plasseres er 7,5 cm, så pass på at maten ikke stikker høyere opp enn dette. Du kan selvfølgelig fjerne øvrige stekeplater for å gi mer plass til matretten din i ovnen. Med håndtaket som kan tas av er det enkelt å ta platene inn og ut.

 

Døren er laget av varmeresistent glass bestående av to lag. Du vil alltid kunne følge med på maten uten å måtte åpne døren. Mellom de to glasslagene av herdet glass er det et luftrom, noe som sørger for varmeisolasjon. Døren har en solid forsegling, noe som gjør at varmen holder seg inni ovnen. Det komfortable og varmeresistente håndtaket tillater deg å trygt åpne ovnen.

 

Dekselet og interiøret til ovnen er laget av rustfritt stål i høy kvalitet, et materiale som er nøytralt i kontakt med mat, i tillegg til at det ikke rustner eller korroderer, og har lang levetid. Dette gir mange fordeler for ovnen: Varmen holdes på plass på innsiden, den ser visuelt bra ut, og er lett å vaske. Overflaten av rustfritt stål gir produktet et stilig utseende, og gjør at kamret i ovnen ser større og mer attraktivt ut.

 

Belysningen i ovnen, som kan styres med en separat bryter, passer perfekt og sørger for at den ser elegant ut – i tilfelle ovnen skal plasseres i en butikk eller lignende. Den innebygde beskyttelsen mot overoppheting og føtter med antiskli sørger for at varmluftsovnen er trygg å bruke.

Egenskaper

 • Allsidig – perfekt for pizza, boller og gryteretter
 • Konveksjon – to ventilatorer gir perfekte resultater med sirkulerende varme og en temperatur på opptil 300 ° C
 • Timer for baking fra 0 til 120 minutter
 • 4 plater og avtakbart håndtak inkludert i leveransen
 • Lett å rengjøre og vedlikeholde

Nøkkelord

Modell
RCCO-2.0
Artikkelnummer
10010734
Tilstand
B-varer
Spenning / frekvens
230 V / 50 Hz
Effekt
2 400 W
Materiale, varmluftsovn
Rustfritt stål, herdet glass
Materiale, plater
Aluminium
Temperaturområde
0–300°C
Timer
0–120 min
Antall ventilatorer
2
Antall plater
4
Dimensjoner, plater
435 x 315 x 10 mm
Materialstyrke, plater
1,3 mm
Dimensjoner, interiør
455 x 360 x 400 mm
Avstand mellom skinner
75 mm
Lengde, strømkabel
1,26 m
Dimensjoner (LxBxH)
60 x 59 x 57 cm
Vekt
37,15 kg
Dimensjoner, frakt (LxBxH)
66 x 65 x 67 cm
Fraktvekt
40,5 kg

leistungsstark 2.400 W ideal für die professionelle Gastronomie

 

4 Bleche zum gleichzeitigen Backen verschiedener Gerichte

 

perfekt für Brötchen, Pizzen, Aufläufe und Kuchen

präzise Einstellung der Backzeit: 1 - 120 min

einfache Temperatureinstellung bis 300 °C

Getestet von Michał Orłowski , Chefkoch renommierter Restaurants in Sydney und Warschau. Ein professioneller und erfahrener Gastronom, genau wie unsere Kunden.

hitzeresistenter Türgriff

Innenraum aus langlebigem, lebensmittelechten Edelstahl

 

reinigungsfreundlich durch glatte Oberflächen

 

4 rutschfeste Füße stabilisieren das Gerät

PRO TIP

Eine regelmäßige Reinigung des Ofens verlängert seine Lebensdauer und verhindert, dass Aromen und Gerüche auf andere Gerichte übergehen.

Die Reinigung sollte immer nach dem vollständigen Abkühlen des Gerätes erfolgen. Wenn der heiße Ofen mit der Reinigungslösung besprüht wird, kann die Beschichtung beschädigt werden.

2 Ventilatoren

2 Ventilatoren verteilen die Heißluft gleichmäßig

bruchsicher

doppelt gehärtete Glastüren verhindern Wärmeverluste

gut sichtbar

volle Backkontrolle durch Innenbeleuchtung

pflegeleicht

Edelstahl

Jeden Tag arbeite ich mit Profiprodukten. Für dieses Video habe ich das Gerät auf Herz und Nieren getestet. Sie können sich ganz genau ansehen, wie dieser Artikel funktioniert und dann entscheiden, welches Modell für Ihr Unternehmen das Beste ist. Ich hoffe, mein Clip und die Tipps helfen dabei, Ihr Geschäft noch erfolgreicher zu machen.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.

expert review

Bewertung von Michał Orłowski expondo Experte (25.03.2019)

Vielseitiger Heißluftofen

Ein Heißluftofen ist die Basis einer jeden Küche und ein richtiges Arbeitstier. Nahezu jedes Gericht hat ein Element, die in diesem Hochleistungsgerät gegart wird. Dieses Modell überzeugt durch Größe und Leistung und eignet sich nicht nur für Imbisse, Foodtrucks oder Bistros, sondern auch für Restaurants. Die mitgelieferten vier Einschübe ermöglichen eine sofortige Inbetriebnahme des Geräts direkt nach dem Auspacken.

Holdbarhet og sikkerhet er viktig for meg, og jeg stiller derfor spørsmålet: Hvilket materiale er ovnen laget av?

Ovnens ytre er laget av rustfritt stål som ikke korroderer eller ruster. Den har høy slagfasthet og er lett å rengjøre og vedlikeholde. Materialet er egnet for matlaging. For døren ble det brukt herdet glass i dobbelt lag, som begge tåler høye temperaturer og har en varmeisolerende effekt.

Hva skjer hvis produktet går i stykker?

Vi tilbyr våre kunder 3-års garanti og service i hele EU. Ikke nøl med å ta kontakt!

 • Konveksjonsovn for plassering på benk RCCO-2/0
 • 4 plater
 • Avtakbart håndtak
 • Bruksanvisning

Vær den første til å skrive en produktanmeldelseGi anmeldelse
Anmeldelser kommer etter en godkjennelsesprosedyre på hjemmesiden

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.