B-varer
Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Gjenstand: EX20011485

|

Modell: RCDM-6K

B-varer Donutmaskin - 2 x 2,500 W - 23 L

kr 27 799,00 kr 34 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Effektiv - produserer opp til 900 donuts i timen
  • Ulike størrelser - liten (⌀ 4-5 cm), mellomstor (⌀ 6-7 cm) og stor (⌀ 8-9 cm).
  • Enkel - tappekran gjør det lett å tømme olje
  • Sikker - overopphetingsbeskyttelsen slår av enheten automatisk om det skulle bli for varmt som gjør at maskinen er svært sikker i bruk.
  • Rustfritt stål - perfekt for restaurant og enkel å rengjøre og vedlikeholde

PRODUKTBESKRIVELSE

Automatisk donutmaskin med tre deler

Med den profesjonelle donutmaskinen fra Royal Catering kan du lage store mengder ferske og varme kaker på kort tid. Enten det er i bakerier, supermarkeder eller smultringbutikker kommer duften av varme smultringer til å lokke kunder tilbake og gjøre dem til stamkunder.

Kraftig og fullautomatisk bakemaskin

Donutmaskinen produserer opp til 900 smultringer i timen og er et profesjonelt apparat som raskt lønner seg om du ønsker å produsere mye donuts. Med en ytelse på 2 x 2500 watt og en maksimal temperatur på 200 °C fungerer den automatiske smultringsmaskinen effektivt og pålitelig. Takket være et spesielt feste kan maskinen lage tre ulike størrelser (4 cm til 5 cm i diameter), middels (6 til 7 cm i diameter) og store (8 til 9 cm). Maskinen prosesserer opp til 6 liter deig i per porsjon. De formede, rå smultringene slippes direkte fra beholderen og i oljen blir automatisk vendt og samlet i en bakk eller skål (ikke med i leveringsomfanget). Deretter kan du pynte donutene med glasur og pynt, eller skjære dem i to og fylle dem med fyll.

Donutmaskinen er laget av rustfritt stål som er svært hygienisk og lett å rengjøre. Det er en tapp på maskinen som kan brukes til å tømme frityrolje for en ukomplisert rengjøring av maskinen. Overopphetingsbeskyttelsen slår av enheten automatisk om det skulle bli for varmt som gjør at maskinen er svært sikker i bruk. Donutmaskinen er svært sikker og stabil selv på ujevne overflater takket være de justerbare føttene.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL