B-varer

Gjenstand: EX20012400

|

Modell: RCCD-RT6_9L

B-varer Chafing Dish - 1/1 GN - Royal Catering - 8.5 L - visningsvindu

kr 1 899,00 kr 2 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig - for å holde alle slags retter varme
  • Fersk - mat brenner ikke takket være vannbad
  • Effektiv - utmerket varmefordeling holder maten varm lenger
  • Ripebestandig - base beskytter arbeidsflaten mot riper
  • Enkel - enkel å vedlikeholde og rengjøre

PRODUKTBESKRIVELSE

Server gode måltider med den klassiske Chafing Dish

Uansett om du er på buffé på hoteller, restauranter eller på arrangementer - Chafing Dish fra Royal Catering, er et must-ha hvor du trenger for å holde supper eller andre delikatesser varme. Chafing dish er perfekt for å varme opp store mengder mat til ønsket temperatur.

Hold supper sauser og stuinger varme

Takket være det klassiske designet og størrelse, er denne buffevarmeren et skikkelig blikkfang og vil vekke gjestenes nysgjerrighet. Med sin kapasitet på 8.5 L kan du betjene mange gjester samtidig på store arrangementer. Chafing dish 1/1 GN som er lett å fjerne og med en dybde på 65 mm, gjør det enkelt å fylle enheten med suppe, saus, chili con carne eller grønnsaksgryte direkte fra komfyren.

Matvarmeren er laget av slitesterke og ripesikre materialer-Rustfritt stål, herdet glass oppfyller de høye hygieniske kravene til cateringindustrien. Den har også et varmebestandig kjølig berøringshåndtak som lar deg håndtere det uten å bli brent. Dekselet kan enkelt skyves oppover for servering av maten.

Chafing dish er enkel å håndtere og fleksibel i bruk. Den økonomiske oppvarmingen av den tynnveggede beholderen garanterer optimal varmefordeling, som holder til servering i flere timer. I tillegg fungerer vannet som en ideell buffer slik at maten inne i gryten verken brenner eller koker for mye. En annen fordel med vannbadet: Selv når flammen har slukket, holder det varme vannet maten varm en stund.

Hele apparatet kan enkelt demonteres etter bruk for rengjøring og videre lagring.

TEKNISKE DETALJER