Trustpilot
Ingen anmeldelser Bli den første til å vurdere dette produktet

Arbeidsbenk med hjul - 60 x 120 cm - bakkant - 158 kg bæreevne - Royal Catering

kr 2 599,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10012810

|

Modell: RCAT-120/60-WS

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 1. august
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 2 599,00
3+
5%
kr 2 469,05
5+
10%
kr 2 339,10
10+
15%
kr 2 209,15
Viktige funksjoner
  • Bæreevne – høy bæreevne på 158 kg takket være stabil konstruksjon
  • Romslig – stor arbeidsflate på 60 x 120 cm samt praktisk brett
  • Hygienisk – enkel og grundig å rengjøre takket være det rustfrie stålet, glatte overflater samt 115 mm høye bakplater for å beskytte omgivelsene mot vannsprut og skitt.
  • Mobil – takket være de 4 hjulene, hvorav 2 har parkeringsbremser
  • Enkel å montere – inkludert monteringsmateriell og instruksjoner
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Bord i rustfritt stål med hjul og generøs oppbevaringsflate

Møbler i rustfritt stål er grunnlaget for et hygienisk kjøkken og ren produksjon av all slags mat. Bordet i rustfritt stål med hjul fra Royal Caterings cateringutstyr passer inn i ethvert profesjonelt utstyrt kjøkken. Det er spesialdesignet for de høye kravene til storkjøkkenbransjen og tilbyr ekstra lagringsplass takket være to-lags design. 4 hjul - hvorav 2 har bremser, sikrer mobilitet og fleksibel bruk av bordet.

Robust og slitesterkt - arbeidsbordet med hjul fra Royal Catering overbeviser med sin utmerkede kvalitet

Arbeidsflaten på bordet i rustfritt stål måler 60 x 120 cm og byr på god plass til dine daglige arbeidsoppgaver i en høyde på 85 cm. Den andre overflaten på 108 x 48 cm fungerer som en ekstra hylle. Den tåler opptil 60 kg og muliggjør godt strukturert, oversiktlig arbeid. Du kan også oppbevare større gjenstander på den andre hyllen takket være den sjenerøse høyden på 53 cm. En 115 mm høy bakkant beskytter omgivelsene mot sprutvann og skitt.
Takket være den enkle og raske monteringen ved hjelp av det medfølgende monteringsmaterialet er arbeidsbordet klart til bruk veldig raskt. De solide, runde bordbena med en diameter på 48 mm stabiliserer og øker den maksimale bæreevnen. Som er 158 kg for det mobile arbeidsbordet.
Høy kvalitet og presis utførelse sikrer ytterligere stabilitet og sikkerhet. Hjulene er laget av polert rustfritt stål og imponerer med høy motstand, lang levetid og motstand mot rust samt mekaniske skader. B. Scratch). Materialet kan rengjøres enkelt og grundig, og gir derfor perfekte forhold for å arbeide hygienisk med mat.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


Sorter etter :

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter