Gjenstand: EX10012810

|

Modell: RCAT-120/60-WS

Arbeidsbenk med hjul - 60 x 120 cm - bakkant - 158 kg bæreevne - Royal Catering

kr 3 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Bæreevne – høy bæreevne på 158 kg takket være stabil konstruksjon
  • Romslig – stor arbeidsflate på 60 x 120 cm samt praktisk brett
  • Hygienisk – enkel og grundig å rengjøre takket være det rustfrie stålet, glatte overflater samt 115 mm høye bakplater for å beskytte omgivelsene mot vannsprut og skitt.
  • Mobil – takket være de 4 hjulene, hvorav 2 har parkeringsbremser
  • Enkel å montere – inkludert monteringsmateriell og instruksjoner

PRODUKTBESKRIVELSE

Bord i rustfritt stål med hjul og generøs oppbevaringsflate

Møbler i rustfritt stål er grunnlaget for et hygienisk kjøkken og ren produksjon av all slags mat. Bordet i rustfritt stål med hjul fra Royal Caterings cateringutstyr passer inn i ethvert profesjonelt utstyrt kjøkken. Det er spesialdesignet for de høye kravene til storkjøkkenbransjen og tilbyr ekstra lagringsplass takket være to-lags design. 4 hjul - hvorav 2 har bremser, sikrer mobilitet og fleksibel bruk av bordet.

Robust og slitesterkt - arbeidsbordet med hjul fra Royal Catering overbeviser med sin utmerkede kvalitet

Arbeidsflaten på bordet i rustfritt stål måler 60 x 120 cm og byr på god plass til dine daglige arbeidsoppgaver i en høyde på 85 cm. Den andre overflaten på 108 x 48 cm fungerer som en ekstra hylle. Den tåler opptil 60 kg og muliggjør godt strukturert, oversiktlig arbeid. Du kan også oppbevare større gjenstander på den andre hyllen takket være den sjenerøse høyden på 53 cm. En 115 mm høy bakkant beskytter omgivelsene mot sprutvann og skitt.

Takket være den enkle og raske monteringen ved hjelp av det medfølgende monteringsmaterialet er arbeidsbordet klart til bruk veldig raskt. De solide, runde bordbena med en diameter på 48 mm stabiliserer og øker den maksimale bæreevnen. Som er 158 kg for det mobile arbeidsbordet.

Høy kvalitet og presis utførelse sikrer ytterligere stabilitet og sikkerhet. Hjulene er laget av polert rustfritt stål og imponerer med høy motstand, lang levetid og motstand mot rust samt mekaniske skader. B. Scratch). Materialet kan rengjøres enkelt og grundig, og gir derfor perfekte forhold for å arbeide hygienisk med mat.

TEKNISKE DETALJER