På salg

Gjenstand: EX10040459

|

Modell: PHYSA PAU BLACK

Massasjerulle - halvrull - Sort

kr 649,00 kr 789,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig - kan brukes til rygg-, nakke eller kne, som tilbehør for massasje, for å lindre spenning og ømme muskler, for balanseøvelser eller som støtte
  • Komfortabel - ergonomisk form og behagelig myk polstring
  • Hygienisk - lett å rengjøre takket være den glatte og flekkbestandige overflaten
  • Praktisk - med håndtak for enkel transport
  • Holdbar - takket være spenstige materialer og førsteklasses utførelse

PRODUKTBESKRIVELSE

Tren og slapp av med foam roller fra physa

Halvrullen PHYSA PAU BLACK er universell. Den kan fungere som posisjonering for nakke, kne eller rygg og garanterer en behagelig posisjon under massasje, lindrer effektivt spenning og ømme muskler eller er et ideelt treningsverktøy for balanse. Skumhalvrullen er den ideelle hjelperen i massasjeklinikker, treningsstudioer, rehabiliteringsfasiliteter eller for trening og avslapning hjemme.

Fokuser på sport og helse med massasjehalvrull

Den universelle brukervennligheten til den halvsirkulære yogarullen garanteres av den stabile, formbevarende fyllingen som tilpasser seg kroppen på en behagelig måte. Den glatte overflaten i subtil Sort føles ikke bare behagelig å ta på under bruk, men kan også enkelt rengjøres med en myk klut og et mildt rengjøringsmiddel.

Fyllet og den hygieniske overflaten av PVC i kombinasjon med den grundige utførelsen garanterer lang levetid. Et håndtak på den ene siden av skumrullen sørger for enkel transport. Takket være disse imponerende funksjonene er halvrullen populær i den profesjonell helse- og skjønnhetssektoren.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL