Trustpilot
På salg
(1) Anmeldelse

Fotmassasje-maskin – 3 massasjeprogrammer – varmefunksjon

kr 1 299,00 kr 1 376,87
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10040205

|

Modell: PHY-50SM-1

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. onsdag 31. juli
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 1 299,00
3+
5%
kr 1 234,05
5+
10%
kr 1 169,10
10+
15%
kr 1 104,15
Viktige funksjoner
  • Enkel å betjene med fjernkontrollen eller kontrollpanelet på enheten
  • 3 massasjeprogrammer og 2 intensitetsnivåer
  • Timer-funksjon fra 5 til 30 minutter
  • Vaskbart, lettstelt stofftrekk
  • Enheten er enkel å rengjøre
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Fotmassasje-maskin – 3 massasjeprogrammer – varmefunksjon

Heretter trenger du ikke å tenke på å bestille time på massasjestudio eller i et spa om du plages med såre føtter. Den elektroniske fotmassasje-maskinen PHY-50SM-1 fra Physa er perfekt tilpasset både profesjonelle og private massører, og har en fornuftig pris. Dette produktet gir deg god funksjonalitet og høy komfort, spesielt etter en lang arbeidsdag, og spesielt om du har et arbeid som krever at du står eller går mye i løpet av dagen. Det er heller ingen ulempe at produktet har et lekkert design.
Takket være det brukervennlige kontrollpanelet og en praktisk fjernkontroll, er fotmassasje-maskinen veldig enkel å bruke. LED-skjermen er intuitivt utformet. Fem knapper for å kontrollere enheten er nok til å aktivere alle programmer og funksjoner. Du finner detaljert tilleggsinformasjon i den medfølgende bruksanvisningen.
Denne enheten fra helse- og skjønnhetsverdenen kombinerer massasjeruller i shiatsu-stil med lufttrykk og varme. Shiatsu er en type manuell terapi fra Japan. Under drift gir rullene føttene dine skånsom trykkmassasje. Enheten har tre automatiske massasjeprogrammer og to individuelle fotkamre dekket med vaskbart stoff. Sidene og sålene på føttene dine vil dermed få shiatsu-massasje. Du kan velge mellom to intensiteter på massasjen avhengig av dine behov.
Varmefunksjonen gir beroligende varme ved en temperatur på ca. 40 ° C. Du kan også angi ønsket lengde på massasjen ved hjelp av den praktiske timeren på 30 minutter. massøren slår seg automatisk av på angitt tid, og dine avslappede og nye føtter kan nyte resten av dagen.
Denne fotmassasje-maskinen er veldig praktisk takket være det kompakte designet og den lette vekten. Du kan enkelt ta den med deg til alle deler av hjemmet ditt Hvor du ønsker å ta den i bruk. Den kan settes opp og brukes Hvor som helst , enten det er på sofaen, i en lenestol eller på en stol. Du kan til og med ta den med deg på turer, slik at du kan nyte massasje og velvære når du er på farten.
Fotmassasje-maskinen tar ikke opp plass i bagasjen. Strømkabelen kan vikles opp rundt bunnen av enheten for å holde den sikkert på plass. Et gummibelegg med antiskli-egenskaper på de fire føttene gir den sikkerhet og stabilitet. Den glatte utsiden av enheten er enkel å rengjøre og vedlikeholde. Tekstildekselet kan vaskes.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

Sorter etter :

forrige måned Lagt ut på Expondo Denmark

Fantastisk

Ikke mer kalde føtter og dårlig sirkulasjon! Jeg er en fan 👍🏼

Vis original anmeldelse

Ofte stilte spørsmål

Hva gjør jeg hvis fotmassasje-maskinen går i stykker?

Vi tilbyr våre kunder 3-års garanti på produktet og autoriserte servicepartnere over hele EU – bare ta kontakt med oss!

Er varmefunksjonen alltid på under massasjen?

Du bestemmer selv om du vil bruke varmefunksjonen. Du kan slå den på og av etter behov.

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter