Gjenstand: EX10062107

|

Modell: MSW-DCM-02

Rørleggerslange - 390 W - 400 rpm - Ø 20 - 100 mm

kr 7 999,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Kraftig – 390 W kraftig motor med 400rpm
  • Effektiv – 8 rørrensespiraler med en total lengde på 18,4 m og 16 mm diameter
  • Kompatibel – for rør med en diameter på 20 - 100 mm
  • Tilbehør – 8 forskjellige bor, adaptermagasin for 8 mm spiraler og hansker
  • Mobil – hendig håndtak og stabile føtter

PRODUKTBESKRIVELSE

Rens ut rørene med rørleggerslangen fra MSW

For å unngå ulykker, rengjør rørene regelmessig og effektivt fjern forurensning med avløpsrensemaskinen fra MSW! Selv for gjenstridige lag tilbyr enheten optimale ytelsesverdier som du raskt kan gjenopprette flyten til rørene dine. Bruk spesialborene for forskjellige blokkeringer, som du kan bytte ut i enden av spiralen i noen få enkle trinn.

Kraftig og fleksibel! Rørrenseapparatet med 8 øvelser

For en kraftig rengjøring i de skitne rørene, bruk den kraftige 390 W-motoren, som beveger spiralen i røret med 400 rpm. Spiralen settes i bevegelse og stoppes igjen ved hjelp av en clutch. På denne måten har du alltid kontroll over renseprosessen med avløpsskruen. Sett sammen avløpsskruen fra totalt 8 seksjoner opp til en lengde på 18.4 m. Bruk eventuelt færre spiralelementer for å reagere individuelt på situasjonen i rørene med piperensemaskinen. Avhengig av forurensning, velg mellom 8 bor som beveger seg optimalt i røret.

Spiralen og borene har en diameter på 16 mm. Bruk rengjøringsverktøyet til å fjerne smuss fra rør med en diameter på 20 - 100 mm. Materialet til spiralene er optimalt utformet for arbeid i våte miljøer. Den er svært fleksibel og slitesterk. Et adaptermagasin er tilgjengelig for spiraler med 8 mm diameter (ikke inkludert i leveransen).

8 øvelser er tilgjengelige for målrettet rengjøring. Bruk det rette boret til å utforske røret og oppdage blokkeringer. Bruk traktboren for gjenstridig skitt. For fett og flytende stoffer står bladboret til din disposisjon. Bruk sagtannskjærehodet til å rive og fjerne røtter eller greiner. Hvis gjenstridige avleiringer må fjernes, så fest gaffelkappehodet til enden av spiralen. Bruk gjenvinningsboret til å trekke ødelagte bor ut av røret. Kølleboreren fjerner blokkeringer over et stort område i smale rørbend. Bruk kryssborehodet til å fjerne kjemikalier eller herdede materialer.

Bruk håndtaket for å komfortabelt bringe enheten til bruksstedet og plassere den trygt på bena. I tillegg finner du en holder med en diameter på 46 cm hvor du kan oppbevare spiralene. Dette gir deg stor bevegelsesfrihet for å oppnå en optimal posisjon for ditt arbeid på kloakkanlegg eller avløp.

TEKNISKE DETALJER