Trustpilot
(8) Anmeldelser

Eletrisk vinsj- 1.590 kg - 3.500 lbs - 15,5 m

kr 2 399,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10060662

|

Modell: PROPULLATOR 3500-C

Garantert laveste pris

Lite igjen på lager

Skynd deg, det er kun få varer igjen!

Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 1. august
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 2 399,00
3+
5%
kr 2 279,05
5+
10%
kr 2 159,10
10+
15%
kr 2 039,15
Viktige funksjoner
  • Trekkraft på opptil 1.590 kg / 3.500 lbs
  • Tre-trinns planetarisk girkasse med overføringsradius på 153:1
  • Inkl. fjernkontroll for tilkobling til bilstyring og radio fjernkontroll
  • Talje er inkludert i leveransen, med en maksimal kapasitet på 4 t for dobbel trekkraft og endring av trekkretning
  • 15,5 m ståltau
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Eletrisk vinsj- 1.590 kg - 3.500 lbs - 15,5 m

Den elektriske vinsjen PROPULLATOR 3500-C fra MSW er en praktisk elektrisk off-road vinsj som er best egnet for tøffe terreng. Med en maksimal trekkraft på 1.590 kg / 3.500 lbs, er den utformet for å løfte tung last. Den 1,3 hk motoren, tre-trinns planetariske girkassen, 15,5 m lange stålkabelen og den ekstra taljen gjør enheten allsidig i bruk. Det er det perfekte utstyret for å trekke kjøretøy på ujevnt terreng eller andre off-road operasjoner. Komplementer verktøyene dine med den profesjonelle vinsjen fra MSW!
Den elektriske vinsjen hjelper til med å redde kjøretøy fra ujevnt terreng på kort tid. Den 1,3 hk motoren og den 15,5 m lange stålkabelen er til stor hjelp. Vinsjen har en trekkraft på 1.590 kg / 3.500 lbs. Vinsjen kan monteres på quads, ATV-er, trailere eller SUV-er, eller brukes i hjemmet eller i skogen.
Den 1.000 Watt motoren er en permanent magnet motor og er derfor mye mer effektiv enn en induksjonsmotor. En annen funksjon til vinsjmotoren er den periodiske driftssyklusen: motoren opererer med intervaller. Den maksimale temperaturen vil ikke nås på grunn av pausene, og motoren er beskyttet mot overoppheting.
Vinsjens trekkraft er resultatet av den tre-trinns planetariske girkassen med overføringsradius på 153:1. I tillegg til flyt og retur, har overføringen også en manuell kløtsj for rask frigjøring av tauet. En automatisk brems avbryter trygt trekkprosessen eller strømforsyningen, og stopper lasten.
Det robuste tauet, som ikke vrir seg, er laget av galvanisert stål, og er spesielt motstandsdyktig mot slitasje. Tauet har en diameter på 5,5 mm. Lastene festes til tauet og transporteres deretter med en løftehastighet på 5,1 m / min (tomgang). Denne høye hastigheten garanteres av vinsjens kraftige motor og trommelstørrelsen på vinsjen.
Den 4-veis hjulåpningen reduserer friksjon og beskytter tauet mot slitasje. Det garanterer perfekt drift ettersom hjulene er flerveis. En monteringskrok av herdet stål med en sikkerhetslås kan enkelt festes til enden av tauet. En monteringsplate og to monteringsklemmer følger med for enkel festing på SUV-er eller andre kjøretøy.
Det følger også med en talje i leveransen. Med en kapasitet på opptil fire tonn, kan vinsjens trekkraft multipliseres, og trekkretningen kan reverseres. Begge funksjonene er ekstremt hjelpsomme ved redning av kjøretøy på ujevnt terreng.
Off-road vinsjen kan enkelt styres med to fjernkontroller. En fjernkontroll med kabel og en radio fjernkontroll er inkludert i leveransen. Sistnevnte gir en problemfri håndtering fra en distanse på opptil 30 m, slik at du kan holde deg på trygg avstand og fremdeles operere den elektriske vinsjen PROPULLATOR 3500-C.
På grunn av dens kraftige konstruksjon og den robuste galvaniserte stålutsiden, er vinsjen slitesterk og lett. Med den lette vekten og kompakte størrelsen, kan vinsjen enkelt brukes med små quads eller andre kjøretøy. Selvfølgelig er vinsjen vær- og smussbestandig.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.4

Basert på 8 anmeldelser

Sorter etter :

for 3 måneder siden Lagt ut på Expondo Sweden

Et godt hjelpemiddel når du kjører veden hjem og ikke orker å løfte eller trekke så mye lenger

Bygget tilhengerfeste på bilhengeren med hengerfeste og tilhengerfeste og et par gamle bilbatterier i bagasjerommet.Dette fungerte utmerket, var virkelig imponert over tilhengerkraften og håndfri betjeningen var veldig bra.Bestilte på søndag og videre Fredag samme uke kom vinsjen, levert raskt. Kan anbefale Expondo, et bra produkt til en grei pris

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Denmark

Svare til beskrivelsen

En god opplevelse kom som lovet, med alle beskrevne deler. Fungerer både på kabel og fjernkontroll. Har ikke dratt opp båten enda da vi ikke har hatt den i vannet.

Vis original anmeldelse

for 12 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Flott

Det bare passer!

Vis original anmeldelse

for 12 måneder siden Lagt ut på Expondo Denmark

super service

varen kom i tide. Enkelt å bestille :-)

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Sweden

Ingen kommentar.

Vis original anmeldelse

for 4 år siden Lagt ut på Expondo Czech Republic

offroad tauvinsj 1590 kg

Ingen kommentar.

Vis original anmeldelse

for 7 måneder siden Lagt ut på Expondo Czech Republic

Så langt fungerer det som det skal. De skal teste i skogen til våren for så å se hverandre.

Vis original anmeldelse

for 6 måneder siden Lagt ut på Expondo Slovakia

Du vil ikke kjøpe, ikke engang ved en tilfeldighet...bare et stort null!! Den har ingen kraft i det hele tatt... Og det er på en quad cf moto x1000

Vis original anmeldelse

Ofte stilte spørsmål

Er det andre off-road tau vinsjer på expondo?

Ja. Du finner andre elektriske tauvinsjer under kategorien Verktøy - Tauvinsjer.

Kan jeg bruke vinsjen til andre formål eller bare for tauing av biler?

Du kan selvsagt også bruke vinsjen når du feller trær og jobber i skogen. Det er viktig å følge de riktige sikkerhetsmålingene og ikke overskride maksimal trekkraft.

Er det en talje inkludert i leveransen?

Ja, den elektriske off-road vinsjen leveres med en talje som har maksimal kapasitet på 4 tonn.

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter