Trustpilot

Elektriske vinsjer 12 V

Vi tilbyr et bredt utvalg av vinsjer 12V som egner seg for berging av både små og større kjøretøy. Den lave vekten muliggjør berging av mindre kjøretøy som f.eks. firehjulinger, men samtidig er de så effektive at også større kjøretøy kan berges trygt. I tillegg finner du monteringsplater hos oss, som er et nødvendig verktøy innen berging. Benytt anledningen og ta en titt på vårt brede sortiment som tilbyr all slags håndverksutstyr du måtte trenge! Bestill en 12 V elektrisk vinsj i dag og få frakten gratis!

Hva er en vinsj?

Alle våre offroadvinsjer er designet for profesjonell bruk og inkluderer både kablede og trådløse fjernkontroller. På grunn av den lave vekten kan den brukes til flere ulike kjøretøy og unngår at kjøretøyet blir fronttungt eller at tilhengerens belastning blir for høy. Med monteringsplaten som følger med i enkelte bestillinger (kan kjøpes separat), er det enkelt å montere en elektrisk vinsj 12V på forskjellige kjøretøy, som f.eks. firehjulinger eller traktorer. Med en elektrisk båt vinsj 12V kan du enkelt berge ulike typer last på nesten alle overflater og terreng. Bruksformålene kan være alt fra en firehjuling som har havnet litt utenfor eller en bil som havnet i grøfta. For maksimal trekkraft anbefaler vi montering i midten foran eller bak på kjøretøyet. MSV Motor Technics legger stor vekt på designet av maskinene, og derfor er de utformet så lette og små som mulig slik at de enkelt kan plasseres i f.eks. bilens bakluke. I tillegg muliggjør den nøyaktige formen lang holdbarhet og sikker bruk. Våre 12V-vinsjer har naturligvis kraftige motorer som gjør berging enkelt selv i krevende terreng som sand eller snø. Gjør deg kjent med vårt brede utvalg av vinsjer som er utstyrt med en trekkraft som letter arbeidet ditt i alle situasjoner.

Garantert kvalitet fra MSV Motor Technics og expondo

MSV Motor Technics produkter fokuserer på innovasjon og pålitelighet. Deres målsetning er å hele tiden følge utviklingen og dermed tilby kundene de beste produktene til en konkurransedyktig pris. De legger stor vekt på å videreutvikle og optimalisere arbeidsprosessene sine, som er i fokus i de innovative løsningene som vi i expondo har æren av å videreselge til våre kunder.

Vårt langsiktige samarbeid med MSV Motor Technics muliggjør en smidig leveringsprosess med gunstige priser på produktene. I tillegg til våre robuste 12V-vinsjer har MSV Motor Technics også tilleggsprodukter i andre kategorier, bl.a.håndvinsjer og løftevinsjer.

I tillegg til MSV Motor Technics sine rimelige terrengvinsjer finner du det meste av det et verksted bør være utstyrt av. Vi har vært aktive innen salg av kjøkkenutstyr,verktøy og industriutstyr i 10 år og vet hva profesjonelle ønsker seg. Gjennom vår erfaring har vi kunnet optimere våre interne prosesser og unngå unødvendige kostnader, dermed kan vi tilby våre kunder en lav og god pris. Når du bestemmer deg for hvilken 12V båt vinsj som passer best for deg, kan du ta en titt på hele vårt utvalg av verktøy. Kanskje finner du ytterligere produkter som kan være til nytte på verkstedet. Alle priser hos oss inkluderer mva og frakt til Norge, så bestill din vinsj i dag!