Trustpilot
(20) Anmeldelser

SUP-brett - Sett - 230 kg - 365 x 110 x 15 cm

kr 5 999,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10230091

|

Modell: GR-SPB365

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Leveranse ca. onsdag 8. mai
Viktige funksjoner
  • Ideal for beginners
  • Type: Learner, stable
  • Ready to use in only 340 s
  • Max. load: 230 kg
  • Weight: 14.75 kg
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


4.5

Basert på 20 anmeldelser

Sorter etter :

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Slovakia

rask levering, utmerket pris/kvalitetsforhold

Vis original anmeldelse

for 8 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Super sup 365

Et komfortabelt, stabilt brett som enkelt har plass til to voksne og to barn på 14 og 9 år, det anbefaler jeg.

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Slovakia

Super forhold mellom kvalitet og pris. SUP-brettet er større enn jeg forventet. Levering 3 dager.

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Austria

Topp SUP

Stabil, god kvalitet og design

Vis original anmeldelse

for 8 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Flott SUP-brett fra Gymrex

Jeg kan ikke tro hvor mye jeg elsker dette SUP-brettet! Jeg trenger virkelig å dele inntrykkene mine. Da jeg tok den ut på vannet for første gang, ble jeg overrasket over hvor lett det var å holde balansen. Det er utrolig, for for ikke lenge siden trodde jeg at denne typen ting kun var forbeholdt superdyktige folk. Jeg er ganske nybegynner når det kommer til padleboarding, men dette SUP-brettet ga meg selvtillit og trygghet på vannet. Og ikke bare på rolige innsjøer, hvor jeg klarer balansen ganske bra, men også på litt raskere. Denne følelsen av kontroll over brettet og padle er virkelig tilfredsstillende. Det som overrasket meg var at settet inkluderte noe veldig nyttig tilbehør. Pumpen, åren med mulighet for å bytte til en dobbel og denne transportvesken er en virkelig stor bonus. Jeg er glad for at alt er solid laget og pumpen blåser opp brettet veldig raskt. I tillegg er jeg veldig fornøyd med den raske leveringen - bestillingen jeg la inn i Expondo-butikken på tirsdag var der allerede torsdag morgen, noe som er flott fordi bestillingen jeg la inn i siste øyeblikk før ferien min kom i tide til avreise. !

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo France

super padle

Jeg kjøpte dette padlebrettet for dets vektkapasitet, slik at vi kunne gjøre det som en familie. Den er veldig stor, stabil, og vesken gjør den veldig praktisk å flytte rundt på. Vær forsiktig, den forblir tung når åren er brettet og sekken full, men lett å bære når den er blåst opp. Jeg anbefaler det uten bekymringer, det gjør jobben og settet er veldig komplett med veske og pumpe. pålitelig og rask side, veldig god oppfølging

Vis original anmeldelse

for 10 måneder siden Lagt ut på Expondo Italy

Optimal

Det ideelle kjøretøyet for å oppdage havets underverk (Salina, Eoli og uovertruffen stabilitet) i riktig størrelse for to personer

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Veldig bra SUP - ingenting å klage på!

Jeg fikk 335 i gave og er helt fornøyd. Den ligger godt i vann og er fortsatt svært manøvrerbar takket være formen. Endelig kan du hoppe på den med en løpende start 😆Lastkapasiteten på 145 KG gir også mye stabilitet for tyngre SUP-ryttere 👍Stuffsekken er lett å fylle og padlen er lett og fin. Den kan brukes som dobbelåre Full kjøpsanbefaling!

Vis original anmeldelse

for 8 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Beste SUP-brett på markedet.

Jeg har brukt dette SUP-brettet flere ganger, og det er ekstremt stabilt og kan også holde opptil 3 personer. Oppblåsingsprosessen er veldig enkel og tar meg bare rundt 5 minutter. Med 2 personer er det fortsatt nok plass til å bevege seg rundt på brettet. Jeg anbefaler det på det sterkeste hvis du liker å padle i en gruppe.

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Germany

Topp SUP!

Jeg bestemte meg for den store slik at min bedre halvdel og jeg kunne utforske vannet sammen! Er superstabil i vannet! Det eneste problemet var pumpen, som ble levert ødelagt, men expondo prøvde å sende en ny, noe som ikke er mulig for øyeblikket! Derfor ble det tilbudt en påfølgende rabatt, noe jeg synes er kjempebra!! Totalt sett ville jeg valgt samme sup igjen!

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter