Trustpilot
På salg
(8) Anmeldelser

SUP-brett - 120 kg. - sort/gul - inkludert åre, sete og tilbehør

kr 4 999,00 kr 6 999,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10230128

|

Modell: GR-SPB375

Garantert laveste pris

Lite igjen på lager

Skynd deg, det er kun få varer igjen!

Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. onsdag 26. juni
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 4 999,00
3+
10%
kr 4 499,10
5+
15%
kr 4 249,15
10+
20%
kr 3 999,20
Viktige funksjoner
  • Stabil - bæreevne på opp til 120 kg
  • Trygg - sklisikker matte, bærehåndtak og sikkerhetstau til ankel
  • Robust konstruksjon - høy kvalitet, holdbar PVC og drop-stich overflate
  • Portabel - lett vekt, rask oppblåsning og tømming av luft
  • Tilbehør - åre og reparasjonssett
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


4.1

Basert på 8 anmeldelser

Sorter etter :

for 11 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Flott brett! Kajakkalternativet er flott!

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Sweden

Utmerket produkt

Veldig fornøyd med nøyaktigheten av pakken og rask levering. SUP så ut til å være utmerket i vannet (bruker det hovedsakelig i vannet i den baltiske skjærgården). Veldig bra sporing selvfølgelig, og ganske god fart! God plass til å sitte og stappe posene. Padler den hovedsakelig i kajakkstil, sittende på knærne. Jeg har ikke funnet det praktisk for meg den annonserte "kajakkalternativet" (med dekselet fjernet). Men det er min personlige preferanse, på ingen måte en dropback! Vannet klemmer litt mellom dekke og vegger (i SUP-modus) over de lengre turene. Men det er ikke så ille. Totalt sett er dette en veldig god SUP med imponerende egenskaper og evner, funnet perfekt for meg selv for å reise mellom øyer i skjærgården vår (med rimelig avstand mellom hverandre, si opp til 1000 m hopp). Tusen takk GymRex og Expondo!

Vis original anmeldelse

for 10 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Multifunksjonelt SUP-brett

Testet på polske Kashubia-innsjøer og elver. Det vakte oppmerksomhet fra andre med utseende og funksjonalitet. God kvalitet, stabil og enkel svømming både stående og sittende. Enkel å bruke, enkelt kammer å pumpe, lav vekt sammenlignet med konkurransebrett. Jeg kan anbefale å kjøpe hvis noen leter etter et lignende produkt inkludert kajakkalternativ. En merknad, avhengig av måten å bruke den på, for å opprettholde stabiliteten mens du står eller sitter, vær forsiktig med å blåse opp setet og brettet riktig = 15psi. Med mindre luft kan den kollapse mens den står eller ta på seg vann når den sitter.

Vis original anmeldelse

for 12 måneder siden Lagt ut på Expondo Czech Republic

Helt ideell, jeg bruker den på sjøen og mest som kajakk 💣👍

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Czech Republic

2v1

Jeg er fornøyd, jeg sykler på innsjøer med stille vann i Tsjekkia, jeg bruker den hovedsakelig som kajakk. Pravé kan også bære to personer 85 + 55 kg. Godt kjøp, flere har allerede spurt meg hvor jeg kjøpte produktet for den prisen. Takk. PS jeg måtte reparere pumpen, det svarte hjulet (klaffen) spratt opp, reparer ca 5 minutter)

Svar fra

Takk for din positive og konstruktive tilbakemelding. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til vår nettbutikk i fremtiden. Vi ønsker deg en fin dag!
Vis original anmeldelse

for 10 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Et veldig fint multifunksjonelt brett.

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Netherlands

Ikke bra

Jeg har kjøpt SUP for noen måneder siden og brukt den ganske mange ganger nå. Jeg må si at jeg er misfornøyd med produktet. Å bruke den som en SUP er utrolig ubehagelig. Du må stå enten veldig smalt (høy risiko for å falle) eller på kantene av den separate oppblåsbare delen og SUP-en, noe som er veldig ubehagelig. Når du bruker den som kajakk (og også som SUP), kommer det mye vann inn. Jeg laster den ikke for mye, faktisk langt unna. Den holder seg bare ikke rett nok (du kan se at den bøyer seg fra siden) selv når den er maks. PSI eller ikke er høy nok? Så sterkt ikke anbefalt for en SUP. Hvis noen, bruk den bare som en kajakk, men vet at du vil sitte i vann.

Svar fra

Takk for tilbakemeldingen din, vi jobber kontinuerlig med å forbedre produktene og tjenestene våre.
Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Norway

Dårlig kvalitet

Produkt har veldig dårlig kvalitet, alt går lenge fra utlandet. Kjøpte brett men den kom ny med hull. Til slutt butikken tok brett og fikk ikke pengene tilbake.

Svar fra

Takk for at du ga beskjed.  Vi ønsker alltid å hjelpe og forbedre, men for å gjøre dette trenger vi din støtte for å forhindre at dette skjer igjen i fremtiden.  Sammen skal vi klare det. 

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter