(2) Anmeldelser

Gjenstand: EX10260182

|

Modell: STAR_MCAB_20

Dokumentskap - 90 x 40 x 185 cm - 2 skuffer - 2 glassdører

kr 9 799,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig - dokumentskap med bæreevne på 220 kg
  • Sikker - fire låser med to nøkler hver
  • Synlig - to glassdører for god organisering for filer, bøker osv.
  • Stabil - laget av 0,6 mm tykt stål
  • Brukervennlig - lett å montere takket være tilbehør som følger med

PRODUKTBESKRIVELSE

Romslig dokumentskap med lås

Dokumentskapet STAR_MCAB_20 fra Fromm & Starck sørger for at du får orden på kontoret. Oppbevar viktige dokumenter trygt og sikkert i skuffene og bak doble dører. Dørene av glass så du har oversikt til enhver tid. Oppbevaringsskapet med lås er designet i en lys grå fargetone sånn at den passer inn på alle typer kontor.

Sikkert dokumentskap til kontoret

Skapet er solid konstruert med mulighet for å låse skuffene samtidig som at det står svært stabilt. De åtte nøklene som kommer med til de fire låsene er laget av sinklegering. Dokumenter, arbeidsmapper og andre materialer av verdi vil alltid være trygt plassert bak lås i dette skapet.

Skapet av metall er laget av stål belagt med svært holdbar epoksy. Dette gjør oppbevaringsskapet egnet for tøffere miljøer som et industrielt lager eller verksted. Skapet har en total bæreevne på opp til 220 kg som fordeler seg på alle fire hyllene.

Det 80 cm brede arkivskapet kan installeres og monteres med skruer i henhold til bruksanvisningen. Takket være høyden på 1,85 cm og de to skuffene tilbyr rikelig med lagringsplass som beriker hvert kontor. Benene er belagt i plast for å beskytte gulvet mot riper og andre skader, uten å miste stabilitet.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 2 anmeldelser

01.06.2023

Sérieux et équipe professionnelle. Je recommande !

01.06.2023

Questo scaffale da ufficio ci piace molto! Ci sembra di qualità e molto robusto. I ripiani interni sono regolabili e quindi sono adattabili per ogni esigenza. Inoltre, essendo di metallo, è magnetico e quindi volendo ci si possono mettere delle calamite. Siamo molto soddisfatti!