Gjenstand: EX10260176

|

Modell: STAR_MCAB_14

Dokumentskap - 90 x 40 x 180 cm - 3 skuffer - safe

kr 12 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig - dokumentskap med bæreevne på 220 kg
  • Sikker - fire låser med to nøkler
  • Synlig - to glassdører for god organisering for filer, bøker osv.
  • Stabil - laget av 0,6 mm tykt stål
  • Brukervennlig - lett å montere takket være tilbehør som følger med

PRODUKTBESKRIVELSE

Romslig dokumentskap med lås

Dokumentskapet STAR_MCAB_14 fra Fromm & Starck sørger for at du får orden på kontoret. Oppbevar viktige filer trygt og sikkert i skuffene, safe og bak doble dører. Dørene av glass så du har oversikt til enhver tid. Oppbevaringsskapet med lås er designet i en lys grå fargetone sånn at den passer inn på alle typer kontor.

Sikkert dokumentskap til kontoret

Skapet er solid konstruert med mulighet for å låse skuffene samtidig som at det står svært stabilt. De to nøkkelsettene som kommer med til de fire låsene er laget av sinklegering. Dokumenter, arbeidsmapper og andre materialer av verdi vil alltid være trygt plassert bak lås i dette skapet.

Skapet av metall er laget av stål belagt med svært holdbar epoksy. Dette gjør oppbevaringsskapet egnet for tøffere miljøer som et industrielt lager eller verksted. Skapet har en total bæreevne på opp til 220 kg som fordeler seg på alle fire hyllene. Safen som er gjemt bak en dør har en separat lås som sikrer ytterligere sikkerhet.

Det 80 cm brede arkivskapet kan installeres og monteres med skruer i henhold til bruksanvisningen. Takket være høyden på 1,80 m og skuffene er det rikelig med lagringsplass som beriker hvert kontor. De doble dørene til de to øvre hyllene er utstyrt med glassvinduer slik at du raskt kan få en oversikt over filene eller gjenstandene som er plassert øverst.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL