På salg
(3) Anmeldelser

Gjenstand: EX10080104

|

Modell: BCPM-1200LBB

Kjøkkenmaskin 1,200 W - 5 L - røresystem - Jamaican aqua

kr 1 199,00 kr 1 799,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Kjøkkenmaskin for kraftig elting og blanding - inkl. tilbehør
  • Høy kapasitet for effektivt kjøkkenarbeid takket være 5 liters bolle
  • Kraftig - 1,200 watt sørger for perfekte resultater og enkel betjening
  • 6 hastigheter og et strålende omrøringssystem for å opprettholde perfekt konsistens
  • Brukervennlig - de uttagbare elementene gjør den svært lett å rengjøre etter bruk

PRODUKTBESKRIVELSE

Kjøkkenmaskin for tung deig og lett nytelse

Kjøkkenmaskinen fra bredeco er et robust og kraftig multiverktøy til ditt kjøkken. Kjøkkenmaskinen kan brukes til å elte eller blande ulike ingredienser. Med sin visp, deigkrok og flatvisp samt strålende omrøringssystem kan denne enheten blande tung pastadeig og surdeig like lett som luftige blandinger som lette desserter, eggehviter eller kremfløte.

Kraftig kjøkkenmaskin med mange muligheter fra bredeco

Kjøkkenmaskinen har et rikt utvalg av ulike funksjoner til å være en sammensatt enhet. Mikseren kan brukes til elting, røring og pisking av ulike ingredienser. Uansett hvilke retter du tilbereder, sikrer denne multifunksjonelle enheten at kjøkkenarbeidet går raskt og presist, samtidig som du holder et rent arbeidsområde.

Takket være en effekt på 1,200 watt og seks hastigheter er denne kjøkkenmaskinen svært effektiv og kan i løpet av kort tid tilberede hele grunnlaget til et måltid. Røresystemet hjelper å sikre at deigkroken eller vispen beveger seg langs kanten av bollen og roterer på aksen. Den motsatte bevegelsen skyver pålitelig alle ingrediensene til midten av bollen så det ikke sitter fast på sidene. Dette hjelper til at det blir en jevn og fin blanding.

Den multifunksjonelle kjøkkenmaskinen er svært slitesterk og egnet for mange års bruk, takket være den solide konstruksjonen og ikke minst materialer av høy kvalitet. Kjøkkenmaskinen er også svært enkel å rengjøre. Den brukervennlige utløsermekanismen gjør det enkelt å fjerne beholderen og tilbehøret for å vaske delene eller skifte dem ut.

Kjøkkenmaskinen er svært brukervennlig på alle måter. Du kan velge hastighet avhengig av hva du skal lage og oppskrift. En ekstra åpning i lokket gjør det enkelt å tilsette ekstra ingredienser under matlagingen. Med det store antallet av tilbehør kan denne kjøkkenmaskinen løse mange problemer på kjøkkenet. Levering inkluderer - i tillegg til den generøse beholderen - en deigkrok, en flatvisp og vanlig visp.

Til tross for sitt kompakte design har kjøkkenmaskinen et svært stort volum. Den store bollen som rommer 5 L gjør at du kan tilberede mye mat på en gang. Det gjør denne allsidige kjøkkenmaskinen til den perfekte hjelperen på kjøkkenet for en lidenskapelig hobbykokk eller den store familien.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 3 anmeldelser

01.06.2023

Sehr empfehlenswert erfüllt alle Ansprüche

01.06.2023

Kiva kone ja jaksaa vaivata taikinan hyvin. Tosin kone nousee turhan herkästi "auki"asentoon mutta onneksi pysähtyy. Lähetyksen perille saamisessa oli ongelmia koska vastaanottajan puhelinnumero puuttui lähetyksen päältä.

01.06.2023

Mycket nöjd, men hade önskat en bruksanvisning på svenska