Gjenstand: EX10280023

|

Modell: WIDS-24

Honningsil - dobbel - rustfritt stål - 24 cm

kr 989,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Pålitelig - dobbel filtrering av honningen
  • Universell - takket være ramme som kan trekkes ut
  • Brukervennlig - enkel å rengjøre
  • Lang levetid - takket være rustfritt stål
  • Høy kvalitet - god utføring

PRODUKTBESKRIVELSE

Honningsil i rustfritt stål med flat grovsil og finsil

Før slynging må honning rengjøres for vokspartikler eller deler av døde bier ved bruk av en honningssil. Honningssilen fra Wiesenfield med sin kombinasjon av en flat grov sil og en buet fin sil er ideell for første filtrering umiddelbart etter at honningen er utvunnet.

Birøkterutstyr fra Wiesenfeld til profesjonell og privat bruk

Takket være den doble konstruksjonen av honningsilen renner produktet direkte fra den grove silen inn i den tettere silen nedenfor og kan fylles som renset honning i en forseglet beholder. Med en diameter på 24 cm kan honningfilteret brukes til bøtter eller beholdere fra denne diameteren eller over. Med den uttrekkbare rammen kan den brukes til et spann med en større diameter. Den doble silen er laget av rustfritt stål av høy kvalitet og er derfor svært hygienisk og ideell for bearbeiding av mat. Rustfritt stål er også svært lett å rengjøre og imponerer med sin lange varighet.

Instruksjon:Både den fine og grove silen kan bli tilstoppet under filtreringsprosessen. Om dette skulle skje bør slynging av honningen stoppes etterfulgt av å rengjøre og tørke silen før du fortsetter. Etter siling skal honningen hvile i flere timer for å la de fineste partikler og luftbobler heve seg til overflaten til honningen. Skummet som kan danne seg på toppen kan skrapes vekk med en skje.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL